Élet-Stílus

Mindenki teltebbnek akarja újra látni a sokat fogyott plus size fehérneműmodellt

Tizenéves kora óta modellkedik a most 28 éves Lilli Luxe. 82 kilós volt, mikor úgy döntött, hogy egészségesebben fog étkezni és edzőterembe járni, hogy veszítsen a súlyából. Ez sikerült is, 9 kilogrammot adott le a 172 centis nő – írta a Daily Mail.

De miközben remekül néz ki és egészségesebbnek is érzi magát, munkákat veszített el, mert most már nem „plus size”, hanem csak „medium size” modellé vált.

https://www.instagram.com/p/BoO9oqvDmTs/

Sikeresen indult a karrierje, a közösségi oldalain kezdett el képeket megosztani magáról, amiken az 50-es 60-as éveket idézte meg, egy ügynökség is leigazolta. Ugyanakkor úgy érezte, hogy munkaadója határozza meg, hogy hogyan nézzen ki, pedig nem érezte jól magát a bőrében. Ezért váltott életmódot, és fogyott le 72 kilóra.

https://www.instagram.com/p/Bqkt6s4ji8i/

Az ügynökség szigorú szabályai miatt viszont emiatt munkákat veszített el, és a követői is elpártoltak tőle a közösségi oldalakon. Az őt kritizáló kommentek is megsokasodtak, és követelték, hogy szerezze vissza a súlyát.

https://www.instagram.com/p/BrL2gNFjGGN/

A negatív hozadékok nem foglalkoztatják Luxe-t, és örül annak, hogy egészségesebb, tele lett energiával és magabiztosabb.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik