Élet-Stílus

VV9: VV Reni dührohamot és sírógörcsöt kapott VV Csoki viselkedésétől

VV Reni és VV Csoki között már a beköltözés óta, azaz több mint öt hete tart a huzavona. A játék elején Csoki inkább Ginut választotta, majd visszatért Renihez. Annak ellenére, hogy együtt alszanak, sőt egyszer le is feküdtek egymással, a srác azt hangoztatja, hogy csak haverkodik villatársával. Reni azonban többet érez iránta.

VV9: Krisztiánt párbajozni küldték a többiek
Vivien pedig melltartóban ment bizonyítványosztásra.

Csoki ezért szakított a lánnyal és azonnal rá is repült Erára. De Renivel az ágyuk még mindig közös és előfordul néha egy kis tipi-tapi is. Reni ezt elégelte meg és kirobbant belőle a feszültség.

Az a baj, hogy bennem gyűlt, gyűlt, gyűlt, amiket csinált a legeleje óta. Ő kidobott engem az ágyból, mint egy kutyát, aztán amit a Ginuval műveltek, ha vita volt hajítja el a cuccaimat. Elegem volt abból, hogy direktbe féltékennyé akar tenni és provokál, tetszik neki, ha ideges vagyok és féltékeny. Elegem volt abból, hogy egyfolytában ellök magától, aztán amikor elhatározom magam, akkor visszaránt. Most volt az a pont, amikor ez számomra sok volt

– mondta a riportszobában VV Reni.

Nem tudok neki ellenállni, mert szeretem. Neki kéne, hogy több esze legyen, hiszen ő azt mondja, hogy csak barátságot érez. Akkor nem értem, hogy miért nincs az benne, hogy hagyom ezt a lányt, nem kínzom tovább.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik