Élet-Stílus

Teljesen lesokkolta, amit a KFC-s ételében talált, és az étteremlánc reakciója sem volt megnyugtató

A 26 éves, Sydney-ben lakó Sarah Palmer arról töltött fel képeket a Facebook-oldalára, hogy a KFC ételében „agyakat” talált. Pénteken a barátaival rendelt házhoz egy „Giant Feast” nevű kosarat.

Vásárláskor egy finom csirkevacsorában reménykedtem a KFC Parramattából, aztán megborzongtam, hogy úgy néz ki, mint … az agyak. Nem elírás, tényleg agyak, amiket eltakart a finom titkos fűszerezés. Elképzelheted a rémületemet, hányinger és csalódás

– írta. A Daily Mailnek nyilatkozva hozzátette, hogy a barátnőivel ették a kosár tartalmát, egy ideig észre se vették, mi van közte.

Fotó: Facebook

A poszt eljutott a KFC-hez is, amelynek szóvivője azt mondta:

inkább egy darab vese volt és nem agy.

Amivel nem nyugtatták meg Palmert, aki pedig nagy rajongója volt a KFC-nek, még Amerikába, Kentuckyba is ellátogatott csak amiatt, hogy megkóstolhassa az eredeti sült csirkét.

A KFC-nél még azt is mondták, hogy minden ételük frissen sült és kézzel előkészített, amibe néha hiba eshet. Hozzátették, hogy biztos nem agy az, ami a képen látszódik, és hogy nem jelent az egészségre kockázatot.

Nem Palmer az első, aki belső szervet talált a KFC-s ételében, szeptemberben egy Timothy nevű vásárló arról közölt képet, hogy szívet rejtett a csirke panírja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik