Élet-Stílus

A New York-i terrortámadást és a brexitet előre látta, de mit jósol 2019-re?

Előre megjósolta a brexitet, a New York-i ikertornyok ledőlését és az Iszlám Állam felemelkedését a „balkáni Nostredamus”, Baba Vanga. A vak és – egyáltalán nem mellesleg – két évtizede elhunyt nő szerint egyáltalán nem lesz unalmas a jövő évünk.

  • 2019-ben gazdasági válság lesz Európában,
  • Vlagyimir Putyint megpróbálják megölni,
  • Donald Trump titokzatos betegséget kap el, amitől megsüketül, és agyi károsodást szenved,
  • egy hatalmas cunamit is vizionál Ázsiába,
  • ahogy egy meteorit becsapódást is Oroszországba.

Jóslatában arról beszélt, hogy az orosz elnököt saját biztonsági csapatának egyik embere akarja majd megölni, de az nem derül ki, meghal-e Putyin vagy sem.

Vangelia Gushterova, vagyis Baba Vanga 1996-ban halt meg 85 évesen, de még ezelőtt nagy hírnevet szerzett szülőhelyén, Bulgáriában. 50 éves karrierje alatt számos jóslatot tett, világhírnevet azután szerzett, hogy a 2000-ben történt Kurszk atom-tengeralattjáró tragédiáját is előre meglátta.

Persze, ahogy az lenni szokott, nyelvezete nem a leghétköznapibb, például a World Trade Center két tornyába belerepülő gépeket „acélmadaraknak nevezte”.

Horror, horror! Az amerikai barátok elesnek, miután acélmadarak támadnak rájuk. A farkasok a bokrokban ordítanak, és ártatlanok vére folyik majd.

– idézi a Mirror. Vanga előrejelzéseinek „szakemberek” szerint a 68 százaléka valósul meg, bár követői szerint ez az arány 85 százalék.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik