Élet-Stílus

Természetes mellei miatt kap halálos fenyegetéseket az erotikus színésznő

24.hu
24.hu

2018. 12. 10. 10:57

Eddig sem volt egyszerű élete a 35 éves Jessica Gonzalez Garciának, de a hírnév még nehezebbé tette. A spanyol erotikus modell és színésznő halálos fenyegetéseket kap az interneten. Azt mondja, valószínűleg azért, mert vannak, akiknek nem tetszik, hogy felvállalja kerekded idomait – írja a Daily Star.

Garcia úgy gondolja, hatalmas, természetes mellei miatt jön ki nehezen az emberekkel. Nehezen épít ki kapcsolatokat, és ha sikerül is, még nehezebben tudja megőrizni azokat. Ennek ellenére eltökélt, hogy megvalósítsa céljait.

Fotó: mediadrumworld.com / Jessica Gonzalez

Az erotikus sztár az Instagramon szerzett magának hírnevet, profilját jelenleg több mint 257 ezer ember követi. Közben azonban az élet nem volt kegyes hozzá: 2012-ben tüdőrákban meghalt a húga. A tragédia súlyos mentális betegségeket hozott felszínre Garciánál. Depresszióval és skizofréniával diagnosztizálták. A problémáit pedig súlyosbítják azok, akik az interneten, névtelenül gyalázzák őt.

Azt mondja, a legszörnyűbb az volt, amikor valaki azt írta neki, bárcsak ő is halott lenne, mint a testvére. Az nagyon megviselte. Annak ellenére, hogy úgy gondolja, a gyűlölködés mögött irigység van.

Aki ilyeneket ír, biztosan féltékeny az önbizalmamra.

Jessica pictured embracing her body (5). THIS EROTIC actress says people have always been jealous of her naturally big boobs and some of her FEMALE followers have even sent her DEATH THREATS but she isn’t letting it stop her from flaunting her breasts to all of her 223k Instagram followers. Erotic actress, director and curvy model, Jessica Gonzalez Garcia (35) from Madrid, Spain, has always been confident in her own skin, ever since she was a child. As she developed into a woman, Jessica’s confidence only grew, and she is now proud of her curvaceous 10st 12lb body with ‘C-cup breasts’. Racy pictures show Jessica posing seductively in a revealing one-piece in her back garden, displaying her curvy derriere perched on a motorbike and showcasing her voluptuous hourglass figure in stockings and crop top. Despite having what some might see as a dream UK size 14 figure, Jessica admits she struggles in relationships as her ex-partners often got jealous of the attention she would receive from other men when she wore figure-hugging clothing. Jessica suffered from schizophrenia following the death of her sister, who died of lung cancer in April 2012. It took her years to feel confident in herself and not let comments from strangers affect her mental health. She has previously received death threats online from women who have told her that she should be dead like her sister. mediadrumworld.com / Jessica Gonzalez ***EXCLUSIVE***
Fotó: mediadrumworld.com / Jessica Gonzalez

Gracia szerint ugyanez az önbizalom az, ami miatt nem boldogul a párkapcsolataival.

A férfiak mindig féltékenyek lesznek, annak ellenére, hogy végtelenül hűséges vagyok, ha beleszeretek valakibe. A férfiak azonban bizonytalanok önmagukban, ezért nem tudnak mit kezdeni egy olyan magabiztos, szabad nővel, mint amilyen én vagyok.

Bár tudja, hogy a külseje miatt vannak problémái, a modell nem szeretne megváltozni. Azt mondja, bár a kerekded formák nem elfogadottak manapság, ő ezzel lóg ki a tömegből, ami szerinte elengedhetetlen feltétele a sikernek. Gracia egyébként cigány és mexikói származású, ami nagyon egzotikussá teszi.

Azt mondja, a szüleivel először nehéz volt elfogadtatnia a karrierválasztását: először nagyon rosszul reagáltak, de mára már nagyon megértők.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.