Élet-Stílus

Ellen DeGeneres két barátnőnek segített egymásra találni, aztán még 20 ezer dollárt is adott nekik

Ellen DeGeneres műsorában két olyan vendég szerepelt, akik még gyerekkorukban találkoztak egymással, azóta viszont soha többet. A gyerekek anno legjobb barátnők lettek, az egyikük pedig ezzel kapcsolatban tett közzé felhívást a Twitteren:

Hé, Twitter! Még 2006-ban találkoztam a képen látható lánnyal egy vacsorán, és azonnal a legjobb barátnők lettünk. Kérlek titeket, segítsetek egy megosztással, hogy újra megtalálhassam őt, és megtudjam, mi újság vele mostanság!

— írja bejegyzésében a páros egyik tagja, Brianna. 11 órán belül jött a válasz, méghozzá egy fotóval. Heidi egy fotót posztolt Briannának azzal a felirattal: úgy hallom, engem keresel!

DeGeneres meghívta hát mind a kettejüket late-night showjába, hogy egész Amerika láthassa a két barátnő egymásra találását. A nagy összeborulás után fotók is készültek a nagy pillanatról, ekkor a műsorvezető előkapott két darab ember méretű csekket, amelyeken egyenként 10.000 dolláros összeg szerepelt.

Ellen úgy fogalmazott, mivel mind a két lány egyetemista, a találkozás pedig egyébként is hihetetlen, megsegítik őket ezzel a két csekkel, hogy fedezni tudják további tanulmányaikat.

A nem mindennapi jelenetet itt lehet visszanézni:

Kiemelt kép: Andrew Chin/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik