Élet-Stílus

Megkapta a magáét a nő, aki már most a karácsonyi ajándékai miatt panaszkodott

Panaszkodott a brit Mumsnet fórumán egy nő, miután takarítás közben, véletlenül megtalálta az ajándékokat, amiket pasija vett neki karácsonyra – írja a Mirror.

A nő az ágyneműtartóban bukkant rá az ajándékokra: két üvegre a kedvenc parfümjeiből, egy pár papucsra, egy köntösre, és különböző testápolókra. A fórumon azt írta csalódott, mert az összes ajándéka csak a szokásos sz*r, a pasija nem igazán erőltette meg magát, hogy valami eredetit, meglepőt is kitaláljon. Hozzátette, hogy amúgy hálás ő, de unja már, hogy mindig ugyanazt kapja, miközben ő mindig próbál valamilyen különlegességgel előrukkolni.

Néhányan egyet értettek vele és azt tanácsolták, ha másképp nem megy, adjon a pasijának kívánságlistát, illetve azt, hogy legközelebb jó előre ültesse le a férfit és beszéljék át az ajándékozást.

Többen azonban kiosztották a nőt a hálátlansága miatt, amiért elégedetlenkedik egy férfivel, aki nem csak jó időben szerzi be az ajándékokat, de még azt is tudja, hogy melyek a kedvenc parfümjei, ami azért nem kevés egy pasitól. Azt írták, felesleges panaszkodás helyett, meg kellene tanulnia értékelni mindazt, amije van.

Ön szerint kinek van igaza? Írja meg hozzászólásban!

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik