Élet-Stílus

A testével fizetett volna a fiatal anyuka az eladónak, de a történet végül teljesen máshogy ért véget, mint ahogy azt mindenki várná

A mindössze 31 éves Kelly Fielding úgy gondolta, hogy bejátssza azt, amit a pornófilmekben annyiszor látni: vagyis megpróbálja elcsábítani az eladót, hogy ingyen kapjon javakat.

A javak, vagyis az áru egyébként ebben az esetben nem más, mint rántott csirke volt.

A négygyerekes anyuka vágyai azonban nem pont úgy teljesültek, ahogy azt előzetesen elképzelte. A filmekben a csábítást nagyon ritka esetben szokták visszautasítani, csakhogy a valódi élet az más. Kelly, amikor felvetette az eladó fiúnak, hogy mi lenne, ha fizetés helyett inkább teljesítené minden kívánságát, az szinte rögtön nemet mondott az ajánlatra.

A nő csalódottságában ordítozni, majd szidni kezdte az alkalmazottat.

Az incidensből bírósági ügy lett. A beszámolókból kiderül, hogy a dühös nőt a személyzet úgy próbálta meg lenyugtatni, hogy adtak neki 4 darab ingyen csirkeszárnyat. Kellyt ezután megpróbálták kiküldeni az üzletből, de ő dulakodni kezdett, többeket meg is ütött. A vezetőknek ekkor lett elegük és kihívták a rendőrséget.

A nő aztán a helyszínre érkező rendőrökre is rátámadt, két járőr is alig tudta leteríteni az agresszív Kellyt. Mint kiderült, az édesanyának alkohol- és drogproblémái vannak, emiatt kezeli nehezen az efféle szituációkat. A bíró erre és a négy gyerekére való tekintettel úgy döntött, hogy nem küldi börtönbe a nőt, de figyelmeztetést kapott, hogy ez volt az utolsó dobása.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik