Élet-Stílus

Kulcsár Edinát nem ismertük fel gyerekkori fotóján

Az egykori szépségkirálynő az Instagramjára egy régi, gyerekkori fotót töltött fel magáról, és meg nem tippeltük volna, hogy ő szerepel a képen, ha nem jelzi ezt a posztban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ez is én lennék!🙋🏻‍♀️😅🎀 #littleme #animallover

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Dec 2., 2018, időpont: 11:46 (PST időzóna szerint)

Összehasonlításképpen itt egy viszonylag friss kép is róla. Te felismerted volna? Látod a hasonlóságot?

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Múltkor egy gyönyörű kis lakásban jártunk Anyukámmal, ahol workshopokat szoktak tartani. ☺️ Mi csak fotózni mentünk, de nem tudtam elmenni a szebbnél szebb adventi koszorúk és a kopogtatók mellett, na meg a ragasztópisztoly mellett sem.😅 Imádok kézműveskedni… szóval én már jeleztem a részvételi szándékomat, amivel anyukámat is meglepem, mert szerintem egy szuper program, hogy az ember profi jelenlétében saját magának tud karácsonyi szépségeket készíteni.🤗 Múltkor sokan írtátok, hogy írjak ajándék ötleteket. Szerintem ez szuper program ( élmény ) és egyben ajándék is. ☺️❤️ Ha esetleg érdekel valakit, ezt az oldalt keressétek 👉 @viraglauravirag #nemreklam #ajandekotlet #imadom #mindjartkaracsony #szepsegek

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Dec 1., 2018, időpont: 8:47 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik