Élet-Stílus

Survivor Alexandrát fékezés nélkül gázolta el egy autó

A Survivor végjátékáig menetelő Demeter Alexandra feleannyi nehézséget sem élt át a szigeten, mint itthon, az elmúlt napokban. A reality-szereplőt ugyanis elég csúnya baleset érte.

Survivor: Alexandra 6 kilót hízott a szénhidráttól
A műsor előtt egyáltalán nem fogyasztott olyant, amiben sok szénhidrát volt.

Pár nappal ezelőtt, egy hajszás nap után hazafelé tartva, fékezés nélkül ütöttek el nagy sebességgel…az ütközés pillanatában egyetlen gondolatom volt: vége mindennek és még csak a családomtól sem búcsúzhattam rendesen. A következő másodpercekben igyekeztem magamnál maradni és felmérni a “károkat”… A fájdalomtól mozdulni sem bírtam, de tudtam, hogy életben maradok. Egy angyal vigyázhatott rám. Az öröm és fájdalom kettőse furcsán kavargott bennem, feküdtem az esős úton és zokogtam. Sírtam a sokktól és sírtam a boldogságtól, hogy még lesz folytatás… Eddig is becsültem az életem, de mostantól minden perc ajándék

– osztotta meg közösségi oldalán Alexandra, aki látszólag könnyen megúszta a gázolást. Begipszelt lábával még az állóspárga sem okoz gondot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr. Demeter Alexandra (@demeteralexandra) által megosztott bejegyzés, Nov 25., 2018, időpont: 6:05 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik