Élet-Stílus

Most már eseményszámba megy, ha Taylor Swift a pasijáról beszél

Az énekesnő szerelmi élete nemcsak jól dokumentál a sajtó által, de rengeteg dala szól híres exeiről, akik közt megtalálható Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Eddie Redmayne, Zac Efron, Harry Styles, Calvin Harris és Tom Hiddlestone is. Az énekesnőt többször is az a vád érte, hogy híres pasijait használja a több publicitásért cserébe, például Tom Hiddlestone az énekesnő monogramjával ellátott, szívecskés pólója már eléggé súrolta a határt, mondjuk.


Az utóbbi időkben viszont nem érhette hasonló vád, ugyanis Taylor Swift már két éve Joe Alwyn brit színésszel jár, de eddig nem nagyon lehetett őket közösen látni eseményeken. Sőt, nem is nagyon beszéltek nyilvánosan egymásról, mostanáig, az énekesnő ugyanis jó barátnő módjára arra biztatja az Instagram-követőit, hogy nézzék meg Alwyn új filmjét, A kedvencet. Úgy tűnik, Swift maga mögött próbálja hagyni azokat az időket, amikor a szerelmi életéről szóltak folyamatosan a róla szóló cikkek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Favourite is absolutely phenomenal, and it opens in NY and LA tomorrow— Swipe to see cities and dates! @thefavouritemovie @joe.alwyn @nicholashoult

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés, Nov 22., 2018, időpont: 5:28 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Jun Sato/TAS18/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik