Élet-Stílus

Szexre kényszerítette 11 éves fiát a mostohaanyjával az apa

Szexuálisan kínozta 11 éves fiát egy apa. Daniel Dowlingnak rendszeresen kellett pornót néznie, lefeküdni a mostohaanyjával, és hármasban szexelni a nővel és az apjával. Az apa azt mondta, így akarta „kigyógyítani a fiút a homoszexualitásból” – írja a Mirror.

Daniel Dowling több mint két és fél évtizeddel a történtek után állt nyilvánosság elé, miután az apját és a volt barátnőt is elítélték a fiú szexuális zaklatása miatt. A 36 éves Dowling azért vállalta a nevét, mert így kerülhetett nyilvánosságra a gyermekkorát romba döntő, ma már idős emberek neve is. Az akkoriban a brit védelmi minisztériumban dolgozó Richard Dowling, és volt élettársa Annette Breakspear 38 évesek voltak, amikor molesztálni kezdték a 11 éves gyereket.

Daniel kristálytisztán emlékszik a napra, amikor az egész elkezdődött. Egy vasárnap délután, amikor társasjátékozott Breakspearrel, az apja azt mondta, próbáljanak ki valami mást: aki elveszít egy kört, az leveszi az egyik ruhadarabját. A játék akkor ért véget, amikor a nő már teljesen meztelen volt. A kisfiúnak meg kellett érintenie, és meg kellett csókolnia a mostohaanyja melleit. Daniel ma úgy látja, azon a napon csak tesztelni akarták a reakcióit, a durvább dolgok csak később következtek.

Egy este az apja ment Danielért a cserkészekhez. Amikor hazaértek, a férfi azt mondta a fiának, hogy menjen és adjon egy jó éjt puszit a mostohaanyjának. Amikor a gyerek a szobába lépett, látta, hogy a nő meztelenül fekszik, az ágyhoz bilincselve. Meg kellett érintenie a nőt, majd közösülni vele, amibe később az apja is beszállt.

Danielt három éven keresztül molesztálták. Többször kellett pornót néznie az apjával és a mostohaanyjával, majd aztán szexelni velük. A nő néha olyankor is szexre kényszerítette a gyereket, amikor az apja nem volt otthon. A zaklatások akkor értek véget, amikor Richard Dowling szakított Annette Breakspearrel. Azért hagyta el a nőt, mert az ugyanazon a napon lefeküdt Daniellel és a fiú nagyapjával is. Richard és a fia egy kisvárosba költöztek, ahol az akkor már 16 éves Danielt megpróbálta behálózni egy pedofil. Amikor a férfit elfogták, a fiú elkezdett pszichológushoz járni, ahol lassan megnyílt, és mesélt arról is, amit az apjával és a mostohaanyjával kellett átélnie.

Richard Dowlingot már akkor kihallgatták az ügyben, de sikerült meggyőznie a nyomozókat, hogy kamaszkorú fia csak feltűnésre vágyik, ezért hazudozik. Az ügyet ejtették, emiatt Daniel megpróbált öngyilkosságot elkövetni, de megmentették az életét. A fiúnak 17 évet kellett várnia az igazságszolgáltatásra.

Daniel 2015-ben titokban rögzített egy telefonbeszélgetést, amiben az apja nyíltan beszélt a zaklatásokról. Másnap besétált a felvétellel a legközelebbi rendőrkapitányságra, és feljelentést tett. Az apját és Breakspeart is letartóztatták. Richard Dowling mindent beismert a bíróságon. Azt mondta, a fia túl feminin volt és több jel utalt arra, hogy „homoszexuális lesz” és ő ezt meg akarta akadályozni. Aztán próbálta a diagnosztizálatlan depressziójára, illetve Breakspear káros befolyására kenni a történteket. A napokban lezárult tárgyalás végén Richard Dowlingot öt, Annette Breakspeart nyolc év börtönre ítélte a bíróság.

A károk, amiket Danielnek okoztak, felmérhetetlenek. A most 36 éves férfi meleg, de azt mondja, szexuálisan kiégett a zaklatások hatására, ezért nem tud normális kapcsolatot kialakítani senkivel. Bár valamennyire sikerült feldolgoznia a vele történeteket, ma is újraéli a szörnyűségeket, valahányszor megérzi annak a parfümnek az illatát, amit a mostohaanyja használt, vagy meglátja egy boltban azt a társasjátékot, amit azon a vasárnap délutánon játszottak.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik