Élet-Stílus

Tekashi69 ellen fényképes bizonyíték van

Mint beszámoltunk róla, Tekashi69-t vasárnap letartóztatták súlyos vádakkal, és ha sikerül rábizonyítani, hogy egy veszélyes bűnszervezet tagja, akkor életfogytig tartó szabadságvesztést kaphat.

Tekashi69 életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat
A rapper évekig tagja volt a gyilkos Nine Trey nevű bandának.

A PageSix információi szerint az ügyészségnek igen erősek a bizonyítékai ellene, amiket nehéz lesz majd cáfolni. Nyilvánosságra hoztak több fotót, amiken a rapper a banda tagjaival tartózkodik egy társaságban bűncselekmények helyszínein, amiket biztonsági kamerák örökítettek meg. Ezek a bizonyítékok egyelőre most arra szolgálnak, hogy ne engedjék, hogy szabadlábon védekezhessen, így valószínűleg nem ezek az egyetlen bizonyítékok, ugyanakkor elég erősek ezek is már.

Az egyik fotón fegyverlövés közelében látható egy április 21.-i incidens idején, amikor a Barclay Centerben volt fegyveres incidens. Egy másik fotón egy április 3.-i fegyveres rablás helyszínén lehet látni,  a fotón azt a hátizsákot viseli, amit a helyszínen találtak. De ezek mellett a rapper otthonában lefoglalt fegyverek is a kérdéses incidenshez köthetőek. Nehéz lesz bizonyítani, hogy nem áll semmilyen kapcsolatban a Nine Trey bandához, amit a Rikers börtönben alapítottak egyébként 1993-ban, így eléggé elkerülhetetlennek látszik a börtönbüntetés a rapper számára, hála próbaidejének, a kérdés már csak az, hogy életfogytiglant fog-e kapni.

Kiemelt kép: Pietro D’aprano/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik