Élet-Stílus

Mikor szül Meghan hercegné?

Harry herceg és Meghan hercegné nemrég jelentették be, hogy gyereket várnak, utóbbi terheshasa pedig kezd látványos méreteket ölteni már. Na de mikorra várható a gyerek?

A hivatalos verzió csak annyi említ, hogy a pár tavaszra várja a gyerek születését, ami elég bő időintervallum, ugyanakkor az Express felhívja a figyelmet rá, hogy 12 hetes terhes volt Meghan hercegné, amikor októberben bejelentették a terhességet. Szóval ha rászámolunk arra kilenc hónapot, akkor valamikor április közepétől május közepéig várható a potenciális trónörökös érkezése. 

A királyi család tagjai régen egyébként a palotában születtek, de egy ideje már St. Mary korház Lindo szárnyában szoktak világra jönni a trónörökösök, itt születtek Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei is, és jó eséllyel itt fog majd Meghan hercegné is szülni. Mindössze 10 perces autóútra van a Kensington palotától, így kényelmes helyen van, viszont 10 ezer fontba, vagyis majdnem 3 és fél millió forintba kerül egy éjszaka a korház ezen osztályán, szóval a kényelemnek igen komoly ára lesz.

Kiemelt kép: Phil Noble – Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik