Élet-Stílus

Megölte, megfőzte és rizzsel felszolgálta a vőlegényét egy nő

Brutálisan végzett a vőlegényével egy marokkói nő az Egyesült Arab Emírségekben. A gyanúsított a gyilkosság után feldarabolta, feldolgozta és megfőzte a holttestet, majd rizzsel munkásoknak szolgálta fel – írja a Daily Mail.

A nő és a férfi hét éve voltak együtt, ám a férfi közölte a párjával, szakítani akar vele, hogy egy másik nőt vehessen feleségül. A barátnő ekkor leszúrta a férfit, a maradványait egy turmixgéppel ledarálta, majd kabsát, hagyományos marokkói ételt készített belőle, amit pakisztáni munkásoknak szolgált fel.

A rendőrség akkor kezdett nyomozásba, amikor az áldozat bátyja bejelentette a testvére eltűnését. A nyomozók nem sokkal később egy emberi fogat találtak a nő turmixgépében. Miután a DNS-teszt igazolta, hogy a fog az eltűnt férfié, a nő mindent bevallott.

Azt mondta, hirtelen felindulásból követte el a gyilkosságot. Azért állt bosszút, mert hét éven át ő tartotta el a férfit, aki házasságot ígért neki. A vallomásban az is szerepelt, hogy az egyik barátnője segített neki a holttest eltüntetésében, de az illető tagadta, hogy tudott volna a gyilkosságról.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Wikipédia)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik