Élet-Stílus

Tini bébiszitterért hagyta el a feleségét egy 44 éves férfi

Csak nevetett az akkor 30 éves Samantha Marshall, amikor 2014-ben, az újdonsült férje egyik volt barátnője azt mondta neki, jobb, ha tudja, a férfi előbb-utóbb el fogja őt hagyni egy fiatalabb nőért. Aztán néhány hónappal az esküvő után a 44 éves Andy Telford tényleg lelépett: a 16 éves bébiszitterrel.

Andy és a nála 28 évvel fiatalabb felesége, Beth nemrégiben szerepeltek egy tévéműsorban, melyikben nagy korkülönbségű párokat mutattak be. Miután a volt feleség, Samantha is látta a műsort, úgy érezte a nyilvánosság elé kell állnia a saját verziójával a történtekről. El akarta mesélni, hogy bár Andyre úgy tekintett, mint a saját, fényes páncélt viselő lovagjára, kiderült, hogy a férfi valójában egy pedofil csirkefogó – írja a Mirror.

Samantha elmesélte, hogy még örült is, amikor néhány hónappal az esküvő után Andy felvetette, hogy jó lenne, ha a 16 éves bébiszitter, Beth hozzájuk költözne. A házaspárral együtt élt Samantha három gyermeke, és Andy három gyermeke is gyakran megfordult náluk. Beth, a férfi egyik barátjának lánya sokat pesztrálta a kicsiket, és Andy takarítócégénél is besegített néha. Amikor a lánynak problémái adódtak otthon, kézenfekvőnek tűnt, hogy egy időre családhoz költözzön.

Egy reggel aztán, Samantha ötéves kisfia azzal rohant be az anyjához, az emeleti hálóba, hogy látta amint Andy és Beth csókolóznak a nappaliban. A nő kérdőre vonta a férfit és a lányt, de ők mindent tagadtak. Samantha azonban nem tudott megnyugodni, mert tudta, hogy a kisfia soha sem hazudna. Később rájött, hogy a férje és a lány szerelmes üzeneteket váltanak a Facebookon, miközben mind ugyanabban a szobában tartózkodnak.

A konfliktus állandósult a családban, ezért Andy hamarosan elköltözött otthonról. Beth már másnap követte a férfit, akihez aztán hozzáment feleségül, amint betöltötte a tizennyolcat. A párnak azóta két gyermeke született.

Samantha elárultnak és megalázottnak érezte magát, különösen mert Andy és Beth egy néhány sarokra álló házba költöztek, vagyis gyakran futottak össze a nővel és a gyerekeivel.

A nő feljelentette a férjét a fiatal lánnyal folytatott viszonyért, a rendőrség azonban nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékokat az ügyben. Andy azonban állandó atrocitásoknak volt kitéve, a furgonjára például festékszóróval fújták fel a „pedofil” szót. A férfi és Beth Észak-Írországba költöztek, de szeretnének majd visszatérni a szülővárosukba.

Andy azt mondja, valójában azért romlott meg a házassága Smanathával, mert a nő nem tudott továbblépni az exén. A férfi szerint, a kapcsolata Beth-el talán kicsit szokatlan a korkülönbség miatt, de semmilyen törvénytelenséget sem követtek el. Az idén 20 éves Beth pedig azt mondja, boldog, mert bár sok barátot veszített el a kapcsolat miatt, de Andy, aki minden nap úgy bánik vele, mint egy hercegnővel, bőven kárpótolja.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik