Élet-Stílus

Otthagyta négy gyerekét, hogy hozzámenjen a bebörtönzött bandataghoz

Egy brit anya otthagyva négy gyerekét, elrepült az Egyesült Államokba, hogy ott hozzámenjen egy elítélthez, akinek a homlokára az van feltetoválva: utálat.

A 29 éves Becci Brennan beleszeretett a bandatag Travis Thompsonba, akit a WriteAPrisoner.com-on keresztül ismert meg, ami egy olyan oldal, ahol egyedülálló nők levelezhetnek bebörtönzöttekkel.

Brennan már tavaly is többször meglátogatta a férfit Kaliforniában, annak ellenére, hogy bevételi forrása csak a támogatásokból és a gyerektartásból van. Most pénteken aztán hozzá is ment, a 32 éves férfihez, aki majdnem 8 éves börtönbüntetését tölti fegyverrel és kábítószerrel való visszaélések miatt.

Ma hozzámentem a rabomhoz! Levelezőtársaságnak indult, és most férj és feleség lettünk. Szuper boldog vagyok! Tudom, hogy őrültség. Az egész őrültség, de nem bántam meg

– írta Facebook-oldalán Becci, aki felvette Thompson nevét.

A férfit várhatóan 2023-ban engedik szabadlábra, Brennan ígéri, akkor lesz rendes esküvőjük is. A nő azt is leírta, hogy egy éjszakát együtt is tölthet férjével újévkor, amikor újra visszatér hozzá Kaliforniába.

A gyerekei apjától öt éve elváló Brennan több mint egy éve levelezget Thompsonnnal.

A férfi az azóta már törölt WriteAPrisoner-oldalán azt írta magáról, hogy kreatív, jó kommunikációs készsége van, kitartó és tudatos

szenvedélyes, optimista és szeretetteljes,

és egy olyan nőt keres, „aki nélkül nem tudom elképzelni az életem”. Elég speciális, mit ne mondjunk.

Nem először csücsül egyébként börtönben, már harmadik alkalommal ítélték el. Most a Mule Creek Állami Börtönben ül, ami két dolog miatt is különleges:

  1. itt őrizték a szektavezér Charles Mansont
  2. 2005 óta az egyetlen Kaliforniában, ahol kiemelten ügyelnek a bebörtönzöttek biztonságára. Informátorokat, kiugrott bandatagokat, szexuális bűnelkövetőket, korábbi rendőröket tartanak itt fogva

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik