Élet-Stílus

Az hitte csak fika, pedig az agyfolyadéka szivárgott

Egy váratlan fejlemény teljesen tönkretette Greg Phillpotts és családjának legutóbbi hálaadását: az orrából váladék folyt az ételre.

Az ételeket készítettem a konyhában, mikor a hozzávalók közé folyt. Teljesen tönkretette az egész vacsorát. Bárhol lehetsz közben: repülőgépen, vagy éppen beszélgetsz valakivel és ez csak kiömlik az arcodból

– nyilatkozta Phillpotts, aki azt hitte csak allergiás lett az elmúlt öt évben, vagy csak sima orrfolyás, míg volt orvos, aki tüdőgyulladást, volt, aki hörghurutot diagnosztizált nála.

Zsebkendőt tömött az orrába, egészen addig normálisnak gondolta az egészet, míg el nem kezdett köhögni is.

Végül találkozott New Yorkban az orvos Alfred Iloretával, aki azonnal rájött, a férfinek az agy-gerincvelői folyadéka folyik. Ez veszi körbe az agyat, és védi a sokktól és a traumától, ami érhetné. A szivárgás pedig nagyon veszélyes lehet, fertőzést okozhat, mert így az agyba juthatnak baktériumok, és akár agyhártyagyulladás is kialakulhat.

Végül megoperálták Phillpottsot és így megszűnt a probléma.

Volt már olyanod, hogy annyira el volt dugulva az orrod, hogy nem tudtál levegőt venni? Aztán hirtelen újra kapsz levegőt, az akkor olyan nagy megkönnyebbülés

– magyarázta a változást a férfi az ABC 7-nek.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik