Élet-Stílus

Megnyúzatja az özvegy meghalt tetoválóművész férjét

Egy elhunyt saskatooni férfinek szinte a teste teljes bőrfelületét konzerválja és bekeretezi egy amerikai cég. Az október 29-én, 41 évesen fekélyes vastagbélgyulladásban meghalt Chris Wenzel, korábban tetoválóművészként dolgozott.

Özvegye, Cheryl  szerint a férfi akkor lenne a legboldogabb, ha továbbra is fennmaradnának a tetoválásai, és szerencséjére rátalált a Save My Ink Forever nevű cégre, akik sebészeti úton tetoválások kimetszését vállalják, amit aztán egy speciális formulába rakva konzerválnak.

A tetoválások egy történetet mondanak el. És azoknak, akiknek tetoválása van, az megmarad életük végéig, vagyis jelent nekik valamit. Sosem gyújtanál fel vagy temetnél el egy Picassót, és ilyesmit jelentenek ezek a viselőjüknek

– nyilatkozta a CTVNews-nakKyle Sherwood, aki apjával együtt vezeti a céget.

Mivel Wenzel – aki kilenc éves volt, mikor először tetovált, a nagynénjét – szinte teljes testét tetoválások fedték, Sherwood azt gondolja, ez lesz a legnagyobb tetoválás-megőrzés Észak-Amerikában.

Wenzel bőrét tavasszal egy kiállításon mutatják be. Cheryl, akinek szintén vannak a testén férjétől tetoválások, azt tervezi, ha ő is meghal, az ő bőrével is ugyanezt csinálják.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik