Élet-Stílus

Önt is idegesíti a főnöke? Így lazítson! (x)

Nincs is rosszabb, mint egy idegesítő főnök! Mégis azt tanácsoljuk, a munkahelyen inkább kerülje személyeskedést, pláne a felettesével. Próbáljon inkább megnyugodni, és a feladataira koncentrálni.

Új főnök, új rendszer, ideges beosztottak

„Egy fordítóirodánál dolgozom, már tizenkét éve – meséli László, 43 éves szakfordító. – Nem olyan régen a korábbi nagyfőnök helyett új vezetője lett a cégnek. Nagy csalódás volt ez nekem és a kollégáimnak, mert teljesen megváltoztatta a munkaszervezés addig megszokott rendszereit, és kizárólag a saját ötleteit volt hajlandó elfogadni és megvalósítani. Vitatkozni nem engedett, még az építő jellegű kritikát is személyes támadásnak vette. Nagyon kétségbe voltam esve, mert attól tartottam, hogy a főnök hülyeségei miatt nem fogjuk majd tudni tartani a határidőket. Hamarosan már nem csak napközben remegett a gyomrom, hanem éjjel sem voltam képes nyugodtan aludni. A feleségem látta rajtam, hogy folyton ideges vagyok, ezért javasolta, hogy szedjem a Sedacur forte növényi gyógyszert. A főnököm továbbra is síkhülye, de én már nem aggódok emiatt, és végre éjszaka is jól alszom. A saját projektjeimet meg rájöttem, hogy úgyis időben be fogom fejezni, a többi miatt meg főjön csak a góré feje!” – dől hátra elégedetten László.

Vény nélkül kapható gyógyszer

 

Gyógyszer, ami nappal nyugtat, éjjel altat

A Sedacur forte nappal nyugtatóként, éjjel altatóként alkalmazható. Patikában, vény nélkül kapható növényi gyógyszer, amely három gyógynövény kivonatát tartalmazza. A benne lévő macskagyökér (valeriána) és komlótoboz hatóanyagai nyugtató, feszültségoldó hatásúak, míg a citromfűlevél az ideges eredetű gyomor- és szívpanaszokat enyhíti. Ezekre a gyógynövényekre nem jellemző, hogy hozzászokást, függőséget váltanának ki, szemben számos szintetikus altató-, illetve nyugtatószerrel, amelynél előfordulhatnak ezek a mellékhatások. A Sedacur forte nem befolyásolja a koncentrációt, és az autóvezetéshez szükséges egyéb képességeket sem.

„Próbálj meg lazítani!”

A régi Hofi-sláger ismert refrénje, a „Próbálj meg lazítani” lehetne a mottónk mindig, amikor csak munkahelyi konfliktusok merülnek fel. Igazán fölösleges túl nagy feneket keríteni minden apró-cseprő ügynek, és amint a fenti történet megmutatta, még egy vezetőváltást is át lehet vészelni, ha okosan állunk a dolgokhoz. Elvégre a fölösleges aggodalmaskodás, idegeskedés biztos, hogy nem tesz jót a szervezetünknek. Tanuljunk meg hát lazítani!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik