Élet-Stílus

Luxus Dalmának beszólt néhány anyuka, de ő visszavágott

A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma a közösségi oldalán osztott meg egy férjével közös képet, ami még nyáron készült, nem sokkal második gyereke születése után.

Ohhh, hát ez a kép szép emlék nekem és vicces is. Ez szülés után volt 1,5 hónappal, a ruhát úgy cibálták fel rám, a melleim vagy 600 kilót nyomtak fejenként, a szám a víztől és sok felesleges zsírtól 6x akkora volt, az arcomon a zsemléim is hatalmasra dagadva

– írta a luxusfeleség, aki azt is elmondta, hogy sok negatív kommentet kapott a kinézetére.

Emiatt kaptam pár beszólást, pár nagyon ostobától, hogy botox, (nem lőnek arcba botoxot, legalább nézz utána, ne légy hülye) meg hogy nem kéne annyit enni. Mi emberek, akik szerepeltek valahol, már nem hízhatunk el, nekünk nem lehet narancsbőrünk és bizony még véletlenül sem lehet karakteres széles arcsonttal rendelkezni.

Ezek után Smaltig nem finomkodott túlságosan és visszaszúrt az őt kritizálóknak.

Jelzem, ezeket rossz küllemmel rendelkező anyukáktól kaptam, engem hibáztatva, azért, amiről pont nem én tehetek. Kérném a rossz küllem szó miatt nem betámadni, ez nem bántás, csak itt pont amilyen szarul néztem ki, pontosan Ő is ilyen szarul néz ki, csak mondjuk már nagyobbak a gyerekei. Huhh, most egy kicsit megint beszóltam, csak én nem proli módon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dalma Smaltig (@dalmasmaltig) által megosztott bejegyzés, Nov 14., 2018, időpont: 7:42 (PST időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram/@dalmasmaltig

Ajánlott videó

Olvasói sztorik