Élet-Stílus

Teljesen kiakadt a menyasszony, mikor megtudta a vőlegény sötét titkát

Izzy Vesey és Simon DeBono már jegyespár volt, esküvőjüket tervezték, mikor részt vettek az ausztrál valóságshow-ban, a Bride & Prejudice című műsorban, aminek az a lényege, hogy olyan párokat követnek, akik esküvőjüket szervezik, annak ellenére, hogy a családjuk nincs elragadtatva tőle.

A modell és a fodrász nyitott kapcsolatban élt, ami azt jelenti, hogy másokkal is lefeküdhetnek. Mindez azután, hogy Simonnak voltak problémái a hűséggel.

Egy szabály volt csak, exekkel tilos.

Simonnak ezt is nehéz volt betartania, nem is tartotta be. Egy héttel az esküvő előtt Izzy rájött, hogy a pasija volt barátnőjével, Megannel vált üzeneteket.

Mikor a nő ezzel szembesítette a férfit, Simon elárulta, hogy még mindig az exét szereti, és nem is akar megházasodni inkább Izzyvel, aki sírva megjegyezte

Mindennél jobban szerettelek!

Mire a válasz:

Az csodálatos.

Ami miatt, nem meglepetés,teljesen kiakadt az eddig volt menyasszony. Elkezdett vele ordibálni, mire a férfi csak fogta a fülhallgatóját és elsétált az éjszakába. Simon, mikor a műsor producerei megkérdezték tőle, miért viselkedett így, azt mondta:

Azért nem mutattam ki semmilyen érzelmet, mert nem érzek semmit, örülök, hogy befejeződött.

A show-t ezek után el is hagyták, Izzyért anyja, Bobbi ment el, aki örült, hogy mindez így történt.

https://www.facebook.com/BrideAndPrejudiceAU/videos/536519353427044/

Kiemelt kép: Facebook, via Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik