Élet-Stílus

A fiatal srác hazavitte bemutatni az új kolléganőjét, aztán az események nem várt fordulatot vettek

A 22 éves Robert McCoy és a 23 éves Victoria Gibson 2012-ben jött össze, egy deszkás parkban ismerkedtek meg egymással. A két fiatal ahogy mondeni szokás, rögtön egymásba szeretett, együtt is töltöttek több mint 5 évet. Az évek során sok jóban és rosszban egyaránt kitartottak egymás mellett, de a pár élete nagyon megváltozott, amikor a férfi munkahelyére egy új kolléga érkezett. Destiny Griffin recepciósként érkezett ahhoz a céghez, ahol Robert dolgozott.

A két munkatárs között hamar kialakult a vonzalom, de a férfi nem akarta megcsalni a barátnőjét, mert őt is ugyanúgy szerette, csak közben máshoz is vonzódott.

Már hónapok óta szimpatizáltak egymással, mikor úgy döntöttek, hogy felvállalják a kapcsolatukat. Ekkor rendszerint hatalmas balhé és szakítás szokott jönni, ám most nem ez történt, hanem valami egészen szokatlan. Robert hosszú kapcsolata ugyanis nem ért véget, hanem mondhatni hárman folytatták.

A hármas augusztus óta együtt van, mindent hárman csinálnak, együtt mennek randizni, vacsorázni, együtt kirándulnak és szórakoznak.

Állításuk szerint az igaz szerelem minden féltékenységet legyőz, így tökéletesen boldogok ők hárman. Azt mondják, hogy egy ilyen kapcsolatban sokkal több szeretet van, mint egy hagyományosban, mivel itt három ember szoros kötelékéről szólnak a mindennapok.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik