Élet-Stílus

Öngyilkosságba akarták hajszolni testsúlya miatt, ma már 92 ezer rajongója van

„Duci lányból” – plus size fehérneműmodell.

A New York-i Leah Stanley egész gyermekkorában csúfolódások és bántások céltáblája volt. Négyen vannak lánytestvérek a családban, ő a legkisebb – de csak a korát illetően, méretre ő az egyetlen plus size-os.

És bizony korábban a plus size kifejezés nem dívott – Leah-t egyszerűen lekövérezték a gyerekek.

A bántások odáig fajultak, hogy az internetes zaklatói azzal piszkálták, hogy hagyja abba az evést, és ölje meg magát.

Leah ma már 29 éves, és eljutott oda, hogy nemcsak felvállalja testalkatát, de más nőket is arra biztat, hogy fogadják el magukat olyannak, amilyenek. Szerinte nem a testsúly alapján kell megítélni az embert, és elfogadhatatlan, hogy bárkit túlsúlya miatt szégyenítsenek meg.

Leah-nak – aki amúgy közösségimédia-tanácsadó és blogger – plus size fehérneműmodellként elképesztő rajongótábora lett: az Instagramon 92 ezren követik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨Leah✨|believe|beauty|divine (@voluptuousleah) által megosztott bejegyzés, Okt 24., 2018, időpont: 12:42 (PDT időzóna szerint)

Még ma is érik kritikák – leginkább azért, mert sokak szerint egészségtelen életmódot népszerűsít – ő azonban úgy gondolja, a legtöbb srác arról álmodozik, hogy plus size-os barátnője legyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨Leah✨|believe|beauty|divine (@voluptuousleah) által megosztott bejegyzés, Szept 17., 2018, időpont: 5:35 (PDT időzóna szerint)

via Northfoto; kiemelt kép: Facebook

Történelmet írt a világ legjobb teltidomú nője
Soha nem szerepelt még ekkora adag szexiség a Sports Illustrated fürdőruha-katalógusában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik