Élet-Stílus
Young unhappy couple in bed having problems and crisis

Szexmegvonásban részesíti három feleségét, ha idegesítik

24.hu
24.hu

2018. 11. 09. 12:44

Ivan Szukovnak három felesége is van, és egy külön szobája, amibe esténként meghívja az egyiküket. Kivéve, ha szerinte nem viselkednek jól.

A 34 éves orosz férfinek csak az egyikőjük hivatalosan a felesége, a másik kettő nem, de azt tervezi, hogy ennél még több lesz, és legalább 50 gyereke.

A többnejűség előtt csak a törvényes feleségével élt, 11 éven keresztül. De mindig több feleséget és több gyereket szeretett volna, nővérként dolgozó felesége, Natalia először nem is volt oda az ötletért:

Nem tudtam elképzelni egy ilyen helyzetet, de aztán meggondoltam magam, mert a férjem nagyon akarta a nagyobb családot.

Mostanra már 9 gyereke van Szukovnak, hat ebből Nataliától, három pedig Annától, aki a tizedik gyerekükkel terhes. Egyelőre egy három hálószobás lakásban élnek, de a férfi azon gondolkozik, hogy eladják, hogy egy nagyobb házba költözhessenek.

Egymás után hívja el estére a szobájába a férfi a feleségeket, de ha valamelyikkel problémája akad, akkor őt kihagyja a sorból egy hónapra.

A Mirror arról ír, hogy teljes a családi béke, a feleségek barátságosak egymással és harmonikus a kapcsolatuk. Ivan nemrégiben fogadta el, hogy egy újabb nő, Madina csatlakozzon a családjukhoz harmadik feleségként. Madina muzulmán, míg Ivan ortodox keresztény. A nő családja és vallása ellenére csatlakozott a családhoz.

A tévében láttam meg és azonnal beleszerettem,. Eldöntöttem, hogy vele akarok lenni, mondhat bárki bármit

– mondta Madina.

Ivannak és három feleségének is van munkája, az mondják, hogy a fizetéseikből meg tudnak élni. A férfi kész arra, hogy újabb feleségekkel bővüljön a család, de vannak ehhez kikötései:

A magas, vékony és gyengéd nőket szeretem

– nyilatkozta.

Kiemelt kép: Thinkstock

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Vladimir Putin, President of Russia, during the opening session of the Paris Peace Forum, an event that is a part of the commemoration ceremonies to mark the centenary of the 1918 Armistice, at the Villette Conference Hall in Paris
The Paris Peace Forum was created to
bring together all actors of global
governance to strengthen multilateralism
and international cooperation. 
On Sunday, November 11, 2018, in Paris, France. (Photo by Artur Widak/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.