Élet-Stílus

Szexmegvonásban részesíti három feleségét, ha idegesítik

Ivan Szukovnak három felesége is van, és egy külön szobája, amibe esténként meghívja az egyiküket. Kivéve, ha szerinte nem viselkednek jól.

A 34 éves orosz férfinek csak az egyikőjük hivatalosan a felesége, a másik kettő nem, de azt tervezi, hogy ennél még több lesz, és legalább 50 gyereke.

A többnejűség előtt csak a törvényes feleségével élt, 11 éven keresztül. De mindig több feleséget és több gyereket szeretett volna, nővérként dolgozó felesége, Natalia először nem is volt oda az ötletért:

Nem tudtam elképzelni egy ilyen helyzetet, de aztán meggondoltam magam, mert a férjem nagyon akarta a nagyobb családot.

Mostanra már 9 gyereke van Szukovnak, hat ebből Nataliától, három pedig Annától, aki a tizedik gyerekükkel terhes. Egyelőre egy három hálószobás lakásban élnek, de a férfi azon gondolkozik, hogy eladják, hogy egy nagyobb házba költözhessenek.

Egymás után hívja el estére a szobájába a férfi a feleségeket, de ha valamelyikkel problémája akad, akkor őt kihagyja a sorból egy hónapra.

A Mirror arról ír, hogy teljes a családi béke, a feleségek barátságosak egymással és harmonikus a kapcsolatuk. Ivan nemrégiben fogadta el, hogy egy újabb nő, Madina csatlakozzon a családjukhoz harmadik feleségként. Madina muzulmán, míg Ivan ortodox keresztény. A nő családja és vallása ellenére csatlakozott a családhoz.

A tévében láttam meg és azonnal beleszerettem,. Eldöntöttem, hogy vele akarok lenni, mondhat bárki bármit

– mondta Madina.

Ivannak és három feleségének is van munkája, az mondják, hogy a fizetéseikből meg tudnak élni. A férfi kész arra, hogy újabb feleségekkel bővüljön a család, de vannak ehhez kikötései:

A magas, vékony és gyengéd nőket szeretem

– nyilatkozta.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik