Élet-Stílus

Két órán át kellett fekáliában ülnie a repülőn egy utasnak

Nyilvánosan elnézést kért az amerikai Delta légitársaság attól a michigani férfitől, akinek a cég egyik járatán, két órán kellett egy adag kutyaürülékben ülnie múlt héten – írja a USA Today.

Matthew Meehan már elfoglalta helyét november elsején az Atlantából Miamiba induló gépen, amikor észrevette, hogy körülötte mindent bűzlő ürülék borít, beleértve az ülését, és a padlót is. A férfi megkérte az utaskísérőket, hogy segítsenek neki megtisztálkodni, mire azok adtak neki két darab papírtörölközőt, és egy kis üveges gint.

Fotó: Facebook

Meehan amennyire tudta, megtisztította a ruháját és az ülést, majd kérdőre vonta a vezető légiutas-kísérőt, de a nő nem értette, mi baja van még. A férfi nem hagyta, hogy magával ragadják az indulatai, mert nem akarta, hogy másnap ő legyen a „Fülig szaros utast rúgtak ki egy repülőről” című újságcikkek főszereplője.

Miután a gép leszállt Miamiban, alaposan kitakarították és kifertőtlenítették. A Delta szerint a problémát egy segítőkutya okozta, aki egy betegség miatt rondította össze a gépet az előző úton. Meehannak felajánlották, hogy visszatérítik a jegye árát, és még kártérítésre is számíthat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik