Élet-Stílus

25 éves modell állítja: a Hadid-lányok 70 éves apjával kavart

Bár a celebvilágban nem ritka, Bella és Gigi Hadid apja, a 70 éves Mohamed Hadid először került olyan helyzetben, ahol azt állítják, egy nála sokkal fiatalabb lánnyal jött össze – tudtuk meg a Daily Mailtől.

A 25 éves lengyel Justyna Monde azt állítja, Hadiddal Instagramon keresztül ismerkedtek meg még 2014-ben, kapcsolatok pedig egészen 2017-ig tartott. Ez idő alatt a világhírű modellek apja rendszeres szállítatta el őt saját magán repülőgépén különböző európai nagyvárosokba, ahol luxushotelekben találkozotak egymással..

Instagramon ismerkedtünk meg. Írtam neki, hogy „szia”, ő pedig elküldte a számát. Hónapokig beszélgettünk, elég jól megismertük egymást

– mondta a modell a DailyMailTV-nek, majd hozzátette, hogy nagyon sokat beszélgettek a művészetekről, hiszen mindketten festenek.

Ártatlannak indult, de aztán kicsit szexuális lett. Képeket küldtünk egymásnak, hogy ki, mit csinál. Persze volt néhány szép, privát szelfi is. Meg akartam tapasztalni egy idősebb férfit és természetesen ő attraktív volt. Üzeneteket küldött nekem és egyszer azt írta, hogy » Szeretnék pierogit (tradicionális lengyel gombóc – a szerk.) enni a testedről«. Néha megkért, hogy küldöjek neki meztelen képeket és én természetesen megtettem. Úgy láttam, hogy a meztelenség a művészet része. Eléggé érdeklődő volt, nagyon tetszett neki

– mondta Monde, aki azt is hozzátette, hogy nem tudta, hogy Hadidnak menyasszonya van.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik