Élet-Stílus

Kim Kardashian kofferje tele van szexuális segédeszközökkel

A híresség exe, az rnb énekes Ray J, aki a Kim Kardashian karrierjét dinamitként berobbantó házi pornójának másik főszereplője egyébként, egy spicces londoni éjszakának köszönhetően egy halom pikáns titkot osztott meg a kapcsolatukról – számolt be a PageSix. Állítása szerint a celebnő hiúsága az ágyban sem ér véget, ugyanis nem csak szex előtt, de közben és utána is sminkel. Utál nem tökéletesen kinézni és izzadni, még szex közben is. Az nagyon sok sminkelés lehetett, mivel Ray J állítása szerint maratoni meneteket toltak.

Emellett Kanye West felesége közben simán megáll hívásokat fogadni az anyjától, pizzát rendelni, vagy csak nassolni. Ezek mellett évi 75 ezer dollárt, azaz 21 millió forintot költ tangákra. Sőt, egy bizonyos táskáról is beszélt az énekes:

Imád jól kinézni szex közben, beállítva a megfelelő világítást, megadva a hangulatot. Vad volt, volt egy vörös Louis Vuitton kofferje szexuális segédeszközökkel.

A márka nem kommentálta ezt, ellenben Kardashian, aki tagadta exe állításait, kóros hazudozónak nevezve. Mondjuk jól jön most Ray J-nek a hírverés, nemrég dobta piacra ugyanis saját sapkáját, szerepelt abban a valóságshow-ban, ami elindította Cardi B rapkarrierjét, és nemrég új kislemezt is kiadott, de továbbra is csak abból a bizonyos pornóból ismeri a legtöbb ember, a folyamatosan vándoroló sapkájáról szóló vicces videó pedig nagyobbat ment, mint bármelyik száma az utóbbi években.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik