Élet-Stílus

A vásárlók segítik ki, hogy a beteg feleségével lehessen a fánkárus

Három évtizede üzemelteti John Chann és felesége, Stella a Donut City nevű fánkboltot Los Angelesben. 1979-ben menekültek az Egyesült Államokba Kambodzsából, azóta minden egyes reggel egymás mellett készítették a fánkokat, egészen a közelmúltig – írta a CBC Los Angeles.

A vásárlók elkezdték hiányolni Stellát a férje mellől a boltban, kiderült, verőértágulat miatt nem lehet ott. Nagyon gyenge és rehabilitációra kell járnia, John ahogy eladja a fánkokat, rohan, hogy segíthessen feleségén.

A házaspárnak a vásárlók egy közösségi adománygyűjtést akartak elindítani a GoFundMe-oldalon, de ezt a férfi visszautasította, hogy neki nem pénzre, hanem minél több időre lenne szüksége, hogy támogathassa a gyengélkedő Stellát. Ezért, az adománygyűjtés helyett azt találták ki a vásárlóik, minél gyorsabban megvásárolják naponta a fánkokat, hogy több időt együtt tölthessen a férj feleségével.

Nem tud beszélni, nem tud írni. Éppen azzal próbálkozik, hogy újra enni kezdjen

– mondta Stella állapotáról John.

Ezért most a törzsvásárlók hírlevelekben és szájról szájra is azt kérik, ha valaki belátogat a Donut Citybe, legalább egy tucat fánkot vásároljon, hogy minél gyorsabban elfogyjanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik