Élet-Stílus

Az idei MTV EMA-n volt divatos strici, szexi bonbon és flamencomelegítő is

Volt emberi diszkógömb, fodros melegítő, divatos strici, Janet Jackson, Nicki Minaj ruhájára mintha rászáradt volna valami, sőt, még arra a kérdésre is választ kaptunk, hogy mi lehet most Ashlee Simpsonnal.

Idén Bilbaóban, Spanyolországban rendezték meg az MTV éves európai zenés díjátadóját, ahol Camila Cabello vitte el a legtöbb díjat. Így domináltak az élénk minták és a fekete, mindenki vegyítette a rikítót és csicsást a visszafogottal és az egyszerűbbel, többnyire kevés sikerrel. Íme a European Music Awards legérdekesebben öltözött celebjei.

Crystal Fighters

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

A táncolható hippizenét csináló Crystal Fighters a részvételt főleg a spanyol gyökereinek köszönheti az eseményen. Egyik tagja nem spilázta túl, maradt a fehér póló – fekete farmer kombónál, rádobva egy sima farmerdzsekit némi érdekes mintával, zenekartársa viszont úgy nézett ki, mintha beöltözött volna sálaknak, hála a rengeteg, egymással rosszul passzoló mintának és anyagnak.

Brisa Fenoy

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Brisa Fenoy nem különösebben ismert Spanyolországon kívül, cserébe hazájában zenél, modellkedik, meg sorozatban is szerepel. Most viszont sikerült felhívnia a figyelmet magára egy kis időre nemzetközileg is, hála szettjének, ami választ ad arra a kérdésre, hogy vajon hogyan nézett volna ki Szörnyella DeFrász, ha stricinek állt volna.

Dua Lipa

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Dua Lipa viszont kiválóan választott. Bár a ruhája leginkább olyan, mintha egy pamutfüggöny és egy fürdőköpeny szerelemgyereke lenne, a végeredmény mégis egész jól állt neki.

Hailee Steinfeld

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Az Oscar-jelölt színész-popsztár, Hailee Steinfeld vezette az átadót, így a feladat miatt több ruhát is villantania kellett, de a legérdekesebbet már a vörös szőnyegen ellőtte. Egyrészt a cipője közelebbről olyan, mintha egy magassarkú áttetsző titokzokni lenne, viszont amit felette viselt, arról nehéz eldönteni, hogy ráolvadt kagylóra emlékeztet, vagy inkább egy óriási halott lepkére.

Brendon Urie

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

A Panic! At The Disco frontembere, Brendon Urie a jobban öltözött férfi celebek közé tartozott az este folyamán, kiválóan választott cipőt és bársonyöltönyt, egyedül talán csak az ing volt rossz ötlet, mivel picit egybeolvad a zakójával.

Bebe Rexha

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Az este legextrábban öltözője Bebe Rexha volt. Bevonuláshoz kapucnis diszkógömbnek öltözött, amihez egy rémes csizmát vett fel, de később ezt egy rikítópiros, szív alakú ruhára cserélte. Talán szexi bonbonként akart kinézni, ez esetben abszolút siker.

Muse

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

A Muse kiválóan képviselte zenéjét az öltözékével, pont úgy néztek ki, mint a középkorú rockerek, akik nemrég felfedezték az elektronikus zenét egy kapuzárási pánik keretében. Tökéletes termékprezentáció.

Janet Jackson

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Janet Jackson ruhájában vannak megkérdőjelezhető elemek, mint a Strangelove-felirat a pólóján, vagy a terepszínű nadrágja és a flanelingszerű szoknyája együtt, de igazából egész rendben van az összhatás és jó őt újra vörös szőnyegen látni.

Jason Derulo

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Jason Derulo énekes a spanyolul beszélő közönség körében igencsak népszerű, ezt azzal hálálta meg Bilbaóban, hogy a színpadon torreádornak öltözött. Viszont a bevonulásnál teljesen úgy nézett ki, mintha egy választható karakter lenne a Tekkenben, vagy valamilyen másik verekedős videojátékban.

Nicki Minaj

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images
Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic

Az este egyik legnagyobb sztárja Nicki Minaj volt, aki görög istennőként vonult be, amire rádobott egy velencei karnevált idéző maszkot. Aztán fel is lépett a Little Mix-szel, ott viszont már nem választott ennyire szerencsésen. Sokmintás rózsaszín ruhája leginkább úgy nézett ki, mintha több dologgal is leette volna, és hagyta volna rászáradni. Megnyerte a legjobb stílus kategóriát, de leginkább ennek ellenére.

Terry Crews

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Talán elméletben jó ötletnek tűnt a rózsaszínt párosítani a bordóval, meg igazából a zakó is jól szokott működni a garbóval, de minimum az első ruhapróba után át kellett volna ezt gondolni. Meg főleg nem ezzel a világosbarna cipővel párosítani.

Rosalía

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Rosalía, a felfutóban levő spanyol popsztár, aki a modern tánczenét vegyíti legutóbbi lemezén flamenco-val, divat terén is eléggé konzisztens. Az utóbbi időkben következetesen csak hatalmas ormótlan surranókban és melegítőnadrágokban lehetett látni, most ezt vegyítette a világ összes fodrával, a végeredmény meg egy rózsaszín flamencomelegítő lett, ha létezik ilyen.

Ashlee Simpson

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Ha esetleg felmerült bennünk mostanában, hogy mi lehet most Jessica Simpson kishúgával, Ashlee Simpsonnal, aki egykor egész sikeres popsztár volt, akkor szerencsénk van, mert ő is ott volt az EMA-n, és elegáns ékszertartónak öltözött.

Jon Kortajarena

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

De zárjuk le a ruhamustrát valami pozitívval: a spanyol szupermodell és színész, Jon Kortajarena az est talán legjobban öltöző férfija volt.

Kiemelt kép: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik