Élet-Stílus

Levágott ujjával dobta meg az eladót, mert nem vásárolhatott új mobilt – videó

Horror Minszkben.

Minszkben egy 40 éves férfi ellátogatott a Kalvarijszkaja utcában található bevásárlóközpontba, hogy új telefont vásároljon magának.

A mobilcég alkalmazottja sajnálattal tudatta vele, hogy számlatartozása van, emiatt nincs lehetőség új készülék megvételére. A férfi helyben rendezte a tartozást, ám ezek után a nő közölte vele, hogy még így sem vehet részletre új készüléket.

Az ügyfél távozott az üzletből, de a bevásárlóközpontot nem hagyta el: egy konyhakést vásárolt, amit ki is csomagolt,

majd bal kezét a földre tette, és egyetlen suhintással levágta a kisujját. Ezek után visszament a mobilszaküzletbe, és az eltávolított ujjat az új készülék megvásárlását meghiúsító alkalmazott arcába vágta. Állítólag ez volt a bosszú.

A helyszínre érkezett mentők megállapították, hogy a férfi vélhetően kábítószer hatása alatt cselekedett. A bosszúálló nem ismeretlen a rendőrség előtt, nyáron kábítószer árusításáért börtönben ült, korábban pedig lopási ügyek miatt ítélték el.

Az alábbi videón az látható, amint megvásárolja a kést; illetve az ujjlevágás utáni pillanatokat is rögzítette a kamera, így a felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

 

via Minszki rendőrség / YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik