Élet-Stílus

Húst találtak egy vegetáriánus étterem ételeiben, de kiderült, az nem állati eredetű

De nem is növény.

Hányingerkeltő meglepetésben volt részük egy thaiföldi vegetáriánus étterem vendégeinek, akik húsmentes tésztájukban furcsa, húsnak tűnő darabokat találtak. A vendégek panaszt emeltek, amiből végül egy hatósági vizsgálat lett – írta a LADBible.

Ekkor derült ki, hogy a gyanús darabok valóban húsdarabok voltak. Csak azok nem egy állattól származtak. Hanem egy embertől.

Ekkor a hatóságok tüzetes vizsgálatot tartottak az éttermben, aminek konyhájában vérfoltokat, valamint újabb emberi húsdarabokat találtak. Majd a pöcegödörben egy 61 éves férfi holttestére bukkantak.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a holltest az étterem egyik törzsvendége volt, bizonyos Prasit Inpathom, akit utoljára a vendéglőben láttak, ahogy iszogatott. A beszámolók szerint a férfi valamin összeveszett a tulajdonossal, a veszekedés elfajult, és azzal ért véget, hogy a vendéglő tulaja megölte.

A helyi rendőrség szerint a tulaj úgy próbálta eltüntetni a holttestet, hogy feldarabolja, majd belefőzi az ételekbe, és megeteti a vendégekkel. Azt nem lehet tudni, hogy a vendégek közül bárki is evett-e belőle.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik