Élet-Stílus

Három betörővel verekedett az apa, míg a családja a házban rettegett

Rablás miatt indított eljárást négy ismeretlen tettes ellen a rendőrség az angliai Stockportban. A maszkos ismeretlenek betörtek a 40 éves Ali Gill, és családja házába, majd elvitték a férfi 80 ezer font (29 millió forint) értékű Audi RS 6 típusú autóját. Gill félmeztelenül, puszta kézzel esett neki a rablóknak, míg felesége, és 3 éves kislánya a ház emeletén rettegtek – írja a BBC.

A cégvezető Gill a földszinten, a konyhában dolgozott, amikor a maszkos ismeretlenek berontottak a házba, kocsikulcsot, pénzt és értékeket követeltek. Gill azt mondja, mivel féltette az emeleten lévő családját, ösztönösen nekiesett a rablóknak. Három támadót lefoglalt, a negyedik viszont bent maradt a házban és az értékeket kereste. Bár a férfi hősiesen küzdött, a túlerő hamar felülkerekedett rajta. A verekedést a Gill házán működő biztonsági kamera rögzítette.

Míg az apa rablókkal harcolt, a 34 éves felesége, Zoara hívta a rendőrséget. A bűnözők azonban megtalálták az Audi kulcsát és még az egyenruhások kiérkezése előtt elmenekültek. Az autón kívül egy kézitáskát és két pénztárcát vittek el. A kocsit később a háztól nem messze megtalálták a rendőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik