Élet-Stílus

Titkos szerelmeslevelet talált egy használt DVD tokjában egy fiatal nő

Danielle Mustarde, fiatal írónő megvett egy használt DVD-t, hazavitte, majd több mint egy év telt el, amíg először kinyitotta a dobozt. A lemez mellett egy rövid szerelmeslevelet talált, amit a címzettje valószínűleg sohasem látott. Mustarde elhatározta, megkeresi az idegeneket, és ha tud, segít nekik újra egymásra találni – írja a Metro.

A 28 éves Danielle a yorkshirei Sheffieldben élt, amikor egy használtcikk-üzletben ráakadt az egyik kedvenc filmje, a Bill Murray és Scarlett Johansson főszereplésével készült Elveszett jelentés (Lost in translation) egy példányára. Megvette a DVD-t, majd amikor hazaért polcra rakta, és hónapokon át eszébe sem jutott, hogy megnézze. Mégis, amikor úgy fél évvel később, egy szakítás után másik városba költözött, és csak két DVD-t vihetett magával, eszébe sem jutott hátra hagyni ezt a lemezt.

Aztán több mint egy évvel a vásárlás után, a múlt héten, a fiatal nő végre úgy döntött, megnézi a filmet. Amikor kinyitotta a dobozt, egy üzenetre bukkant, amit egy Martin nevű férfi írt egy Fran nevű nőnek.

Ahogy ígértem, egy nem túl izgalmas DVD. Ugyanakkor tele van lenyűgöző pillanatokkal, melyeket igazán át tudok érezni mindaz után, amit Sheffieldben átéltem. Különösen a vége ilyen. Őrülten hiányzol és remélem, találkozhatunk még valamikor. De most, ezzel az üzenettel búcsúzom. Sheffield örökre megmarad nekünk.

Danielle biztos benne, hogy a levél a DVD-vel együtt azért került az üzletbe, mert az a bizonyos Fran sohasem találta meg. Az írónő ezért úgy határozott, megpróbálja felkutatni őt, hogy helyrehozza a sors hibáját és kézbesítse a levelet. A fiatal nő úgy érzi, Martinnak és Frannek meg kellene kapniuk azt az esélyt, ami nem adatott meg a film főhőseinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik