Élet-Stílus

Saját anyja előtt bukott le egy röntgenkép miatt

A 20 éves Sydney Allent és mellbimbó-piercingjeit egy röntgenfelvétel buktatta le, anyja korábban nem tudott a testékszerekről.

A floridai Sydney Allen júniusban csináltatta meg mellbimbó-piercingjeit, miután nővérétől ezt kapta születésnapjára – írja a Metro. A testvérek úgy döntöttek, hogy szüleiknek nem számolnak be a testékszerekről, mivel a külsővel kapcsolatban elég konzervatív nézeteket vallanak, a tetoválásokat és a piercingeket is gyűlölik.

Az anyja nem is sejtett semmit egészen addig, amíg Sydney-nek nem kellett részt vennie egy kórházi vizsgálaton. A fiatal lány egy ritka rendellenességben, syringomyeliában szenved, melyet az úgynevezett Chiari-malformáció okoz. A Chiari-malformáció jellegzetessége, hogy az agyszövet a gerinccsatornába is kiterjed, emiatt pedig a folyadék felhalmozódhat a gerincvelőben, és károsíthatja azt.

Sydney-nek ezért bizonyos időközönként rutin röntgenvizsgálaton kell átesnie, a vizsgálatokra pedig gyakran anyja is elkíséri.

Azzal azonban nem számol, hogy a röntgen fel fogja fedni titkolt piercingjeit.

Sydney szerint anyja azonnal észrevette a testékszereket a felvételen, a lány és az orvos pedig hisztérikus nevetésben tört ki. Anyja először meglehetősen rosszul viselte a dolgot, és annyit mondott lányának, hogy később megbeszélik a történteket. Utóbb azonban beletörődött a dologba, hiszen a piercing nem látható helyen van.

Sydney később megosztotta történetét a Twitteren, az internet népe pedig valósággal megőrült a sztoriért. A közösségi oldalon keresztül ráadásul életében először érintkezésbe léphetett olyanokkal, akik szintén syringomyeliában szenvednek.

Kiemelt fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik