Élet-Stílus

Singh Vikit és anyját kéthavonta rúgták ki az albérletekből

Az énekesnő azonnal összebarátkozott Keleti Andreával és férjével A Legbátrabb Páros forgatásán és habár csak néhány napot töltöttek el egymás társaságában, Singh Viki azóta is példaképként tekint rájuk.

Singh Viki évekig titkolta apja előtt, hogy már nem szűz
Tisztelet és félelem volt benne édesapjával szemben.

Szeretném, ha olyan lenne a kapcsolatom és az éle­tem alakulása, mint az övék. Ha nekem olyan családom és szüleim lettek volna, mint ők, azt hiszem, sokkal könnyebb dolgom lett volna az életben. Fél óra elég volt ahhoz, hogy kiderüljön számomra, hogy Keleti Andi az a nő, aki egész életemben a mentorom, példaképem lesz. Azóta naponta beszélünk, rendszeresen találkozunk

– kezdte a Borsnak Singh Viki, aki azt kívánja, bárcsak édesanyja is ilyen helyzetben nevelte volna fel.

Apa nélkül nőttem fel, egyik albérletből a másikba költöztünk, gyakorlatilag kéthavonta rúgtak ki minket egyik-másik lakásból. Anyu így a rossz anyagi helyzetünk miatt nem tudott stabil hátteret biztosítani. Elképzeltem anyukámat olyan szituációban, amilyenben Andi van: egy szerető férjjel az oldalán menő vállalkozást vezet, csinos, szép ruhákban jár és ilyen rendezett körülmények között neveli a gyerekeit. Mennyire más lett volna a mi életünk, ha ez tényleg így történik!

– mondta az énekesnő, aki már három éve nem találkozott az anyjával, mivel külföldre költözött.

Fotó: TV2

Kiemelt kép: Instagram/@singhvikiofficial

Ajánlott videó

Olvasói sztorik