Élet-Stílus

Nagyon ki fogsz akadni, de egész életedben rosszul reszelted a sajtot

Sajtot reszelni elvileg egyszerű dolog, pedig igazából elég macerás. Eleve nincs olyan, hogy ne vágja meg valaki a kezét sajtreszelés közben. A másik probléma, hogy reszelés után a sajt rátapad a reszelőre, be kell nyúlni érte, másodjára is megvágjuk a kezünket. El is van rontva a vacsora.

Most a Twitteren terjed egy videó, ami olyan nevetségesen egyszerű, hogy mindenki a fejét fogja, hogy eddig miért nem gondolt rá. Az álló sajtreszelőt nemes egyszerűséggel meg kell fordítani, így jobb szögben reszelhetünk, vagyis nem fogjuk véresre vágni a kezünket.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a sajt leesik szépen a reszelőbe, ahonnan már csak ki kell öntenünk a megfelelő ételre.

Tudjuk, nem tűnik olyan nagy dolognak, de eddig te sem így reszelted a sajtot, eltaláltuk?

Mirror

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

A cikkhez ide kattintva szólhatsz hozzá.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.