Élet-Stílus

Hatalmas, kék műpénisszel zaklatták kollégáikat rendőrök, New Jerseyben – Videó

Öt férfi rendőr, és egy diszpécsernő perelte be a New Jersey-i Mountaninside rendőrkapitányságát, mert állításuk szerint, két magasabb rangú rendőr, hosszú éveken át mérgező munkahelyi légkört teremtett megalázó, szexista, homofób, rasszista viccelődéssel – írja az NJ.com.

A felperes rendőrök, Jeffrey Stinner, Christopher Feighner, Richard Latargia, Thomas Norton és James Urban, valamint a részmunkaidős diszpécser, Amy Colineri a keresetükben 48 oldalon át részletezik kollégáik, főként Thomas Murphy hadnagy, és Andrew Huber nyomozóőrmester viselt dolgait.

Leírják többek között, hogy Murphy és Huber állandóan egy „Big Blue (Nagy kék)” nevű műpénisszel zaklatták a kollégákat. Bizonyítékképpen mellékeltek egy videót is az egyik ilyen esetről. Egy másik videóban Murphy mikulásnak öltözve taglalja, hogy a kollégák közük kik fognak műpéniszeket kapni karácsonyra.

Az alperes, Mountainside város ügyvédje, Christine A. Amalfe az ügy ejtését kéri a bírótól. Azzal érvel, hogy mivel Murphy és Huber férfiakat és nőket egyaránt célba vett, nem lehet szexuális zaklatásról. A májusban kezdődött per hétfőn folytatódik a bíróságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik