Élet-Stílus

Ryan Adams annyira be volt fájdalomcsillapítózva, hogy nem emlékszik a saját esküvőjére

A Glamour magazin novemberi számában Ryan Adams exfelesége, Mandy Moore a válásáról beszélt, amin Adams annyira kiakadt, hogy Twitteren kezdte el megosztani kapcsolatuk részleteit.

Például, hogy a kapcsolat egy hatalmas hiba volt egészen a kezdetektől: még arra sem emlékezett, hogy egyáltalán feleségül vette Mandy Moore-t, annyira el volt szállva a rengeteg fájdalomcsillapítótól, amit bevett.

Akkoriban a zenész annyira függője volt különféle szereknek, hogy mikor a barátai az esküvőjükre utaltak, komolyan azt hitte, viccelnek, mert tényleg nem emlékezett semmire. Mikor rájött, hogy valóban megnősült, kicsit átgondolta, mennyi gyógyszert is szed tulajdonképpen. Ahhoz mégsem eleget, hogy ne rázza meg, mikor ráébredt a házasodás tényére.

Ryan Adams elég mérges lehetett, mert még azt is megírta, hogy egyetlen egy dala sem szól exfeleségéről, különösen nem az, amiről Moore azt hitte, hogy ő ihlette. Azóta megbánhatta a kifakadást, mert törölte a tweeteket, de People magazin szerencsére lementette őket.

Kiemelt kép: COP/BuzzFoto/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik