Élet-Stílus

A válás után negyven évvel újra összeházasodott egy brit pár

Nemrég másodszor is házasságot kötött a 88 éves Charlie, és a 83 éves Audrey Hailes. Hat felnőtt gyermekük előtt, épp negyven évvel a válásuk után mondták ki újra a boldogító igent – írja a Metro.

Charlie és Audrey 1955-ben, egy bálteremben találkoztak először. Egymásba szerettek, összeházasodtak, hat gyermekük született. Aztán 1978-ban a férfi hatalmas hibát követett el. Hogy mit, arról ma sem szívesen beszélnek, de Audrey azonnal elvált a férjétől.

Hét éves voltam akkor. Én és a legkisebb húgom apánkkal maradtunk, az öcsénk anyánkkal Peterboroughba költözött. Az idősebb testvéreink már tizenéves koruk vége felé jártak, ők önálló életet kezdtek

– meséli a 47 éves Ian.

A válás után Audrey és Charlie is újraházasodott, de sohasem voltak igazán boldogok. Végül tavaly, miután a nő második férje meghalt, Ian és a testvérei akcióba lendültek, hogy újra összehozzák a szüleiket. A férfi, aki apja tanúja volt az esküvőn, azt mondja, mindannyian nagyon boldogok, de azért hozzáteszi:

Keserédes érzés ez, mert mindig arra gondolok, hogy bárcsak hamarabb meg tudták volna oldani a problémáikat, és nem vesztegettek volna el negyven évet.

Kiemelt képünkön Audrey és Charlie Hailes, fotó: SWNS)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik