Élet-Stílus

„Az éjszaka a pocis játéké” – mondta a férfi a 170 kilós barátnőjével való kapcsolatáról

A plus size modell Rosie és a vasúti forgalomirányító Jeff egy feeder oldalon, vagyis egy olyan honlapon ismerkedett meg, amelyen olyan férfiak keresnek párt, akik szeretik a teltkarcsú nőket és etetik őket, egyrészt mert szeretik nézni, ahogy falnak, másrészt hogy még nagyobb legyen a párjuk súlya. Egyből megtetszettek egymásnak.

A 23 éves és 170 kilós Rosie azt mondja, a 25 éves és 81 kilós Jeff mellett végre szexinek érezheti magát. A találkozás mégis nehézségekbe ütközött, egy éven át csak online tartották a kapcsolatot, mert Jeff nem sokkal előtte elköltözött Hollandiából Ausztráliába. Aztán csak sikerült találkozniuk már, sőt, együtt is élnek Ausztráliában, azt tervezik, hogy a jövő hónapban összeházasodnak.

Rosie kapcsolatuk kezdete óta már 70 kilót hízott, aminek Jeff nagyon örül, naponta csodálja meg barátnője méreteit, összenyomkodja, fogdossa a testzsírját.

Függetlenül a méretektől, minden szexpozíciót meg tudunk csinálni, és a kettőnk közötti kontraszt teljesen megőrjít minket. Szeretjük a testünk közötti különbözőségeket, ez az egyik legfontosabb része a fétisünknek. Ha valami, akkor egy fétis sokkal jobbá teszi a szexuális és szerelmi életedet.

– idézi a nőt a Daily Star. A fétisük arról szól, hogy a férfi szereti etetni a barátnőjét, és szereti nézni, ahogy eszik, míg a nő szereti, ha etetik.

Fotó: mediadrumworld.com/Kalorie and Viktor Karbdashian

Reggel felkelünk, megetetem reggelivel, aztán elmegyek az edzőterembe vagy dolgozni és a családdal lenni. Az éjszaka az, amikor tovább etethetem és eljön a pocis játék ideje

– mesélte Jeff párjával való kapcsolatáról. Egyébként művésznevük is van (miért is ne lenne?) Viktor és Kalorie Karbdashian (nem összetévesztendő a drag queen Kalorie Karbdashiannel).

Mindenesetre vigyázniuk kell ezzel az életmóddal, mert Rosie már  alig tudja már azokat megtenni, amiket igazán szeret: gyalogolni és strandolni.

Kiemelt kép: mediadrumworld.com/Kalorie and Viktor Karbdashian

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik