Élet-Stílus

Ismerjétek meg a férfit, aki 25 éve pizzán él és azt mondja, pizzával a gyomrában szeretne meghalni

Igen sokan mondják magukról, hogy szeretik a pizzát, de úgy, mint Dan Janssen senki nem szereti a pizzát. A férfi saját bevallása szerint 25 éve él az olasz ételen, ami azt jelenti, hogy minden nap minimum egy főétkezést pizzaevéssel tölt. Dan a pizza mellett általában csak gabonapelyhet hajlandó fogyasztani. A pizzakirály részmunkaidős állása az, hogy otthon kézzel faragott borotválkozóeszközöket készít, pontosabban azoknak a markolatait. A férfi barátnője is megjelenik a Vice riportjában, amelyből kiderül, hogy a férfi nem hajlandó zöldséget sem enni, maximum csak akkor, ha az pizzán van, de ahogy a videókon látszik, akkor is majdnem kiköpi a falatokat.

Bocsánat, mérnem kell a cukromat, mert diabéteszes vagyok. Nem a pizza tehet róla, istent hibáztatom. Na, jó, csak viccelek.

mondja Dan, aki a bizarr életvitele miatt sűrűn kerül konfliktusba a párjával. Az anyagban nyilatkozik egy addiktológus is, aki azt mondja, hogy amíg nem okoz komoly gondokat az életében ez a fura, monoton étrend, addig nem lehet függőségről beszélni. Dan saját állítása szerint egészséges, orvosi papírjai is vannak róla, hogy nincs semmi baja.

A férfi elmondja, hogy sokszor nem érti, hogy miért ne egyen akár minden étkezésre pizzát, ha megteheti. A teljes riport itt nézhető meg:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik