Élet-Stílus

Hihetetlen dolgot művelt hullarészegen egy brit nászutas pár

Sokan műveltek már hajmeresztő dolgokat részegen, pláne, ha az ittassághoz társul az esküvő utáni felszabadultság érzése, a nagy nap miatti stressz felszívódása, de az, amit a 33 éves Gina Lyons és 35 éves férje, Mark Lee csinált, még ezzel a mércével mérve is kiver minden biztosítékot.

Gina és Mark 2017 júniusában mondták ki a boldogító igent, de nászútra csak később, év végén indultak – írja a Mirror. Három hét alatt, hátizsákkal barangolták be Sri Lankát. Az útjuk során, egy elhagyatottabb vidéken, egy tengerparti hotelben szálltak meg. Amint bejelentkeztek, az egyik alkalmazott azonnal rumot töltött nekik, hogy koccintsanak a megismerkedés örömére. Itt kezdődtek a problémák.

Fotó: Booking.com

A házaspár kiment a partra, az egyik bárpultos pedig rumot vitt utánuk. A tizenkettedik kör után szóba került, hogy a hotel bérleti szerződése lassan lejár, a jelenlegi üzemeltető pedig nem akarja meghosszabbítani, így a szálloda valószínűleg bezár. Gina és Mark kíváncsiságból rákérdeztek, mennyi egy évre a bérlet, amire azt a választ kapták, hogy nagyjából 10 ezer font (3,7 millió forint).

Néhány újabb pohár rum után a házaspár úgy gondolta, remek ötlet lenne, ha kivennék a hotelt, és belevágnának a bizniszbe. A szálló eléggé lepattant volt ugyan, de csodálatos helyen. A hotelben megkértek két angolul értő embert, hogy segítsenek nekik tárgyalni a tulajdonos idős házaspárral. Így is nehezen értették meg egymást, ezért hogy gördülékenyebben haladjanak a dolgok még több rumot ittak. Nem sokkal később aláírták a szerződést, hogy három évre kibérelik a hotelt 30 ezer fontért, az összeg első felét rögtön kifizetik, a második felét pedig 2019 májusáig.

Fotó: Booking.com

Aztán jött a kijózanodás. Bár a producer Gina, és a kereskedelmi igazgató Mark is jól kerestek, az esküvői kiadások miatt jelentősen megcsappantak a készleteik, és aprócska lakásban éltek, Londonban. Rájöttek arra is, hogy a bérleti díj csak az alap, még jogi eljárásokért, és az engedélyekért is fizetniük kell. Visszatáncolni azonban már nem lehetett.

Miután hazaértek, az összes barátjuk, és családtagjuk hülyének nézte őket, de azért segítettek nekik, hogy állni tudják a kötelezettségeiket. A házaspár ott állt teljesen eladósodva, zsebükben egy a világ másik végén álló hotel üzemeltetési jogával, amikor kiderült, hogy úton van az első gyermekük. Gina és Mark borzasztóan érezték magukat a felelőtlenségük miatt, de rájöttek, hogy most már vagy úsznak tovább az árral, vagy elsüllyednek.  Úgy döntöttek mindent egy lapra tesznek fel: megveszik a hotelt, és megpróbálják felvirágoztatni.

Fotó: Booking.com

A felújítás munkálatok után, The Lucky Beach (Szerencsés part) néven megnyitották hétszobás, szállást és reggelit kínáló szállójukat Tangalleben. Az üzlet egyelőre remekül megy, már törzsvendégeik is vannak. Bár úgy tűnik, a felelőtlenségük végül kifizetődik, Gina és Mark megfogadták, a továbbiakban nem hoznak meg fontos döntéseket tökrészegen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik