Élet-Stílus

Bizarr lépésre szánta el magát a nő, akit mindenáron férjhez akart adni a család

Hiányos esküvőt rendezett.

Lulu Jemimah 32 éves, az Oxfordon tanul. Ugandában élő családját azonban különösebben nem hozza lázba a lány szakmai előmenetele, csak arról faggatják állandóan, hogy mikor megy már férjhez.

Amikor Lulu 16 éves lett, az apja – talán finom jelzésként – megírta a beszédet, amit majd a lány esküvőjén fog elmondani; az anyuka pedig minden áldott nap imádkozik azért, hogy érkezzen már egy lovag.

Lulu Jemimah 2013-ban elvégzett egy ausztrál egyetemet, lett egy médiaszakos diplomája, majd néhány évvel később jelentkezett az oxfordi egyetemre és – még a mai napig is nehéz elhinnie, de – felvették. Kreatív írást tanul és rendkívül boldog: imádja, amit csinál, és jelenleg egyáltalán nem a majdani esküvője körül forognak a gondolatai.

Az ugandai rokonok állandó nyaggatása után azonban úgy döntött: viccet csinál az egészből. Augusztusban otthon, Kampalában ünnepelte a 32. szülinapját, és a buli előtt barátaival kitalálta, hogy egyben az esküvőt is megtartja.

Vőlegény nélkül. 

Grafikus ismerőse megtervezte a meghívókat (ki is küldték), egy barátnője bérelt neki egy gyönyörű menyasszonyi ruhát, és aztán a bárban, ahová invitálta a vendégeket, már az alkalmi öltözetben toppant ki a vécéből. Azoknak, akik még nem is sejtették, hogy nem valódi esküvőre érkeztek, elmondta, hogy vőlegény nincs jelen – sem ott, sem amúgy, az életében.

A teljes szertartásra 2 – azaz kettő – fontot (körülbelül 750 forint) költött, ennyi volt a taxiköltség.

A szülei nem mentek el a buliba, ám másnap beszélt velük. Anyját megnyugtatta, hogy ettől még komoly dolognak tartja az esküvőt, apja viszont továbbra is úgy nyilatkozott, hogy „erre nem tud mit mondani”.

 

via Daily Mail, fotó: Michael O’hagan / SWNS.com.

Feleségül ment egy sziklához
Bizonyára tartós lesz a kapcsolat.
Feleségül ment saját magához
Pöpec volt a lagzi; férj ezúttal nem volt jelen.
Durva szabályokat írt elő a násznépnek egy menyasszony
Az ilyen nő már nem is menyasszony, hanem menyasszörny!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik