Élet-Stílus

Plasztikai műtétekkel lendült túl zűrös gyerekkorán az élő Barbie

Elena Rosso, a 23 éves, élő Barbie baba eddig 17 ezer fontot (kb 6,3 millió forintot) költött plasztikai beavatkozásokra. A koppenhágai bárpultos úgy gondolja, a teste műalkotás, ami segített neki túllendülni problémás gyerekkorán – írja a Daily Star.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elena Rosso (@elena_rosso) által megosztott bejegyzés, Máj 31., 2018, időpont: 6:41 (PDT időzóna szerint)

Nem sokáig maradhattam gyerek. A zűrös családom miatt hamar meg kellett tanulnom, hogy egyedül vagyok, csak magamra számíthatok. Fiatal lázadóként elmerültem, az alkohol, a drogok, és az illegális tevékenységek világában, de ez mind a magányomból fakadt. Aztán hamar rájöttem, hogy egyedül én vagyok felelős az életemért, és a jövőmért, ezért változtatni akartam.

Elena 18 éves korában elhatározta, hogy a saját szabályai szerint fog élni, és nem csak a viselkedésén, de a külsején is változtatni fog. Hollófekete haját kiszőkítette, majd átesett első plasztikai beavatkozásán: az ajkait töltette fel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elena Rosso (@elena_rosso) által megosztott bejegyzés, Febr 16., 2018, időpont: 10:31 (PST időzóna szerint)

Aztán nem volt megállás: öt év alatt botoxkezelést kapott az arcán, az állán, és a szemei alatt, majd „B” kosaras melleit „E” kosaras méretig nagyobbíttatta. A beavatkozások sorának azonban még koránt sincs vége. Elena minél hamarabb szeretné megműttetni a szemhéjait, az orrát, és egy kockázatos fenékplasztikát is csináltatna.

Sokan mondják, hogy úgy nézek ki, mint egy Barbie baba, de ez számomra egyáltalán nem bántó. Vannak, akik szerint a külsőm már túl sok, de nem törődöm velük, mert amit teszek, azt csak magamért teszem, senki másért. Az élet arról szól, hogy megtaláld a saját utad, amin járni szeretnél.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elena Rosso (@elena_rosso) által megosztott bejegyzés, Márc 8., 2018, időpont: 11:04 (PST időzóna szerint)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik