Élet-Stílus

Nagyon pikáns, amit az anyuka a hajában hordott

Egy anya a reggeli kapkodásban nem talált magának hajgumit, ezért egy szokatlan megoldáshoz nyúlt, amit általában a ruha alatt szokás viselni.

A Jammiebammie nevű felhasználó a Mumsnet nevű oldalon írta:

Siettünk, hogy készen legyünk reggel, gyorsan kisminkeltem magam, de nem találtam egy gumit sem, ezért megfogtam az egyik (tiszta) tangámat a kimosott ruhák halmazából és azzal kötöttem össze a hajamat.

Igen ám, csak elfeledkezett róla, ezzel a hajában vitte el a lányát az iskolába, találkozott a gyerek pár tanárával, aztán elment a kórházba időpont-egyeztetésre, majd valami harapnivalót vett egy kávézóban a kisebbik lányának.

Mikor végül hazaért, még mindig nem jutott eszébe a tanga, csak a nagyobbik lánya figyelmeztette rá. Pontosabban kiröhögte.

Igen, egy egész kibaszott nap egy tanga kötötte össze a hajamat! A lányom meg csak beleröhögött az arcomba

– írta Jammiebammie, aki képtelen felfogni, miért nem szólt neki senki, hogy mi van a fején. Két nő furcsán nézett rá a kávézóban, de azt hitte, hogy a fogyatékkal élő kislányára vetik a tekintetüket, amire a „ne bámuld a lányom” nézésével válaszolt.

Istenem, azt kívántam, bárcsak elnyelne a föld. Nem volt egy szép tanga, egy szürkülő csipkés, egy kicsit kilazult gumírozással.

Az anya most nem tudja, elnézést kérjen-e érte az orvostól, a tanároktól. A kommentelők mindenesetre szimpatizálnak vele. Egyik például azt írta, hogy biztos nem hinné el, hogy egy tanga van a hajában, hanem valami újfajta kiegészítőre tippelne. Míg egy másik hozzászóló röviden annyit írt:

Legalább tiszta volt.

Kiemelt kép: Thinkstock, via Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik