Élet-Stílus

Robbanásszerűen emelkedett az emberi vizelet eladása

Nagy-Britanniában egyre több munkahely írja elő, hogy jelenlegi vagy jövendőbeli munkatársaik adjanak le vizeletmintából származó drogtesztet, ahogy a feltételesen szabadlábra helyezettektől is elvárja a büntetés-végrehajtás. Ezért egyre nagyobb üzlet, hogy tiszta életet élő emberek a szomszédoknak, ismerősöknek esetleg vadidegeneknek adják el a vizeletüket. Mások fagyasztott vagy szintetikus pisit árulnak.

Egy vásárló a Metrónak nyilatkozva arról beszélt, hogy rendszeres marihuána-fogyasztó, három havonta viszont ellenőrzik, ezért nem vállalja a lebukás kockázatát.

A szomszédom vizeletét vásárolom meg, ő úgy 60 év körül lehet, és sohasem használt drogokat.  Öt fontot [körübelül 2000 forintot] adok neki egy literes tejespalacknyiért, és a otthon, a hűtőben tartom.

Valamint vett hozzá egy melegítő tasakot az interneten, hogy mire a tesztre kerül a sor, megfelelő legyen a hőmérséklete. Vannak, akik olyan műpéniszt is vásárolnak az átveréshez, ami direkt az ilyen vizeletminták becsapásához jó. A lap megszólalója is tervez egy ilyet beszerezni.

Egy ilyen szerkezet szinte teljesen úgy néz ki mint egy igazi pénisz, csak vannak hozzá még hőtartó párnácskák és egy hám is. 106 fontba, csaknem 40 ezer forintba kerül az interneten.

A szintetikus vizelet az Egyesült Államokban, hasonló okokból szintén nagyon népszerű lett. Olyannyira, hogy be is tiltották már 18 államban.

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik