Élet-Stílus

Megsérült Varga Izabella

Konyhai balesetben súlyos égési sérülést szenvedett Varga Izabella, a Barátok közt Nórája. Egy hete történt a baleset, azóta naponta jár kötözésre.

Instagram-oldalán számolt be a történtekről:

Szeretném, ha tőlem tudnátok: nagyon nehéz napok vannak mögöttem. Egy hete, konyhai balesetben lángoló olaj ömlött a kezemre, súlyos sérüléseket okozva. Többet erről nem mondanék, maradjunk annyiban, hogy végtelenül hálás vagyok, mert ez volt a legkisebb ‘ár’, amit fizethettünk abban a helyzetben. A legjobb kezekben vagyok, de a gyógyulás hosszadalmas lesz..

Valószínűleg a sorozat forgatókönyvét át kell kicsit írni, szerencse a szerencsétlenségben, hogy a történet egyik szálához épp passzol a baleset, így bele tudják majd szőni:

Október 26-án, a 20. születésnapi dupla részben sok olyan izgalomra számíthatnak a nézők, amely nemcsak a csúcspontja lesz egy-egy történetnek, de el is kezdődnek újak. Egy ilyen főszereplője lesz Varga Izabella karaktere, dr. Balogh Nóra is. Ezeket a részeket már forgatjuk, hiszen köztudott, a sorozat adásba kerülő részei több héttel korábban elkészülnek. Természetesen jobbulást kívánunk Varga Izának, de ha már – sajnálatos módon – így alakult, a sérülése feltehetően megjelenik majd a történetben

nyilatkozta a Blikknek az RTL Klub sajtófőnöke, Szabó Péter.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik