Élet-Stílus

Amerika legnagyobb tömegmészárlása hozta össze a szerelmespárt

Ahogy meglátta Bryan Hopkins, hogy emberek esnek össze a Las Vegas-i koncert közben, tudta, hogy nem petárdák, hanem lövések dördülnek. Körbe se nézett, megfogta két ember kezét, és a színpad mögött, a backstage-ben, egy hűtőben adott nekik menedéket. Több mint 1000 lövést leadva Stephen Paddock 58 embert gyilkolt meg, de Hopkinsnak köszönhetően Nicole Ruffino és egy barátja is életben maradt. Sőt, a férfi és Ruffino egymásba is szeretett.

Most, a tavaly október elsejei, az Egyesült Államokban máig példátlan mértékű halálos áldozattal járó lövöldözés egyéves évfordulóján beszélt arról a 49 éves férfi és 25 éves párja, hogy hogyan találták meg a szerelmet a tragédia közben.

Hopkins, azt mesélte, hogy azonnal beleszeretett Ruffinóba, míg utóbbinak valamivel tovább tartott, hogy rájöjjön erre.

Bryan aznap megmentette az életemet, de az utána következő pár hónapban beleszerettem a melegszívű, gondoskodó, kreatív férfibe, és annyira hálás vagyok

– nyilatkozta Ruffino.

Hopkins countryzenész, Ruffino pedig radiológus, egymás mellett álltak a Route 91 Harvest Festivalon, mikor Paddock lövöldözni kezdett a szomszédos Manadala Bay hotel 32. emeletéről. A férfi megfogta a nő és annak egyik barátja, Yorba kezét, és mondta nekik, hogy fussanak. A backstage-ben egy teherautó hűtőjébe vezette őket és még másik 30 embert.

Fotó: Facebook

Hopkins úgy öt percen keresztül próbálta meg lenyugtatni az embereket, aztán eldöntötte el kell hagyniuk a területet. Kinyitotta az ajtót, miközben szüneteltek a lövések, és észrevett egy fém rámpát, ami egy három méter magas kerítésnek volt támasztva.

A csoportot a rámpa felé vezette a teljes sötétségben és a lövések visszhangjában, majd végül elértek egy, már biztonságos területre.

A történtek után Ruffino és Hopkins több interjút is adott közösen a sajtónak, de még ekkor is egymás kezét fogták.

Fogni a kezét, a legtermészetesebb dolognak tűnt, mikor interjúkat adtunk. Tudatalatti volt és – őszintén – sohasem akartam elengedni

– nyilatkozta a férfi, aki a tragédia után önkénteskedett, és a Elvis Monroe nevű zenekarával több adománygyűjtő koncertet is adott.

Október 13-án, a Mandala Bay-nél tartottak koncertet, Ruffino szerette volna látni Hopkinst, de félt visszatérni a lövöldözés helyszínére. Végül egy közeli parkolóban találkoztak, ahol a férfi megfogta a nő kezét és a színpadhoz kísérte. Később, a koncertek közben megfogta Hopkins Ruffino lábát, majd mikor visszakísérte a kocsihoz, megcsókolta.

Titokban elkezdtek randizni.

A nő novemberben vírusos agyhártyagyulladást kapott, de a barátja végig ott volt vele három héten át, míg az intenzív osztályon kezelték, majd a következő hat hétben is segítette a felépülését.

Ruffino azonban megijedt, hogy milyen gyorsan és intenzíven történnek közöttük a dolgok, és a nagy korkülönbségtől is, ezért azt tanácsolta, hogy maradjanak csak barátok.

Hopkins teljesen összetört, de biztos volt benne, hogy csak rendeződik közöttük a helyzet. Ami így is lett, Ruffino felismerte, milyen nagyon hiányzik neki a férfi. Pár héttel később négy órán át vezetett, hogy meglepje Hopkinst az egyik kaliforniai koncertjén. Meglátta, és azt mondta neki:

szeretlek!

Ruffino rájött, hogy csak áltatta magát, és egyébként milyen nagyon szereti Hopkinst. Azóta elválaszthatatlanok egymás mellől.

Mindkettőnket tönkretettek annak az estének a történései, de nem tagadhatjuk le, hogy ez hozott össze minket

– nyilatkozta a Mirror beszámolója szerint.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik