Élet-Stílus

Bemutatjuk a világ legszexibb horgászát

Az ausztrál Brooke Frecklington követők tízezreit mozgatja meg, bárhová is posztolja horgászkalandjait. A fő csatornája a YouTube, de a Facebookon, és az Instagramon is népszerű. Nem csoda, Brooke korábban sikeres modell volt, az ausztrál Penthouse magazinnál az év lánya címig vitte – írja a Daily Mail.

A queenslandi szépség ma sem tagadja meg korábbi önmagát, még mindig szívesen pózol bikiniben, csak mostanában sokszor van a keze ügyében egy pecabot, vagy valamilyen tengeri élőlény. Azt mondja, miután felhagyott a modellkedéssel, először egy másik nagy szenvedélyével, a gyorsulási autóversenyzéssel foglalkozott, ám hamar rá kellett jönnie, hogy az iszonyatos összegekbe kerül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hooked On Brooke (@hookedonbrooke.online) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2018, időpont: 4:45 (PDT időzóna szerint)

Brooke csatornáin mindig feltűnnek azok, akik szerint a nőnek valójában semmi köze a horgászathoz, csak arra használja a leginkább férfiak által kedvelt sportot, hogy továbbra is a bájaiból élhessen. Nos, nekik Brooke csattanós választ adott azzal, hogy harmadik helyezett lett az ausztrál Aranypart egyik rangos horgászversenyén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik